UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
^^ Туу човек нема за кој да навива, цело ѓубре насобрано, уште Барса фали на сликава. :unsure:
Бенфика синките...веќе кога не се Ајакс со Антони,Халаер и Тадич зверојте..тогаш нека биди Бенфика со Давид Нунез и Харис Сеферович синчињата......исто така добро би било да освои Манчестер Сити каде сите ПЛ фанови на форумот ќе организираат колективен плач....а јас,Марли и чат пат некои Барса фан бојс ќе славиме.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бенфика синките...веќе кога не се Ајакс со Антони,Халаер и Тадич зверојте..тогаш нека биди Бенфика со Давид Нунез и Харис Сеферович синчињата......исто така добро би било да освои Манчестер Сити каде сите ПЛ фанови на форумот ќе организираат колективен плач....а јас,Марли и чат пат некои Барса фан бојс ќе славиме.
Чоло осваја брату.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Европски шампион на ЕУРО 2020, уз пут ниедна екипа у 1/4 финале во ЛШ. Милина. Играјте сеа со Бреша.
Најдобра лига во свет, ниедна репрезентативна титула освен наместената од 1966. Пунете ги таму Андора и Сан Марино.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
943
Поени од реакции
1.482
Баерн - Бенфика
Виљареал - Челзи
Сити - Ливерпул
Реал - Атлетико

:D:D

Последно уредено:
Член од
26 февруари 2022
Мислења
72
Поени од реакции
125
Убедливо најголеми добитници од повторената ждрепка се Виљареал. Од ситуација да бидат топовско месо против Сити, до тоа да бидат фаворити против смешниот Јувентус.
Многу паметен овој Облакодер. Сакам да ја искористам оваа прилика и да го прашам @Mondonico дали сеуште му е смешен овој пост?

Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175
3 англиски екипи, 3 шпански, 1 германска и 1 португалска. Не е лошо.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.929
Поени од реакции
19.290
И јас ја користам оваа прилика да ги поздравам моите сонародници тука на форумов :D
Дај ги ваму плачковците. :zloo:
Во иднина припазвај шо ќе посакаш, можи да ти се оставари :X3:
пу да ви е... семката местачка, што убаво си беше со ПСЖ! Сега со Чоло мртвакот нит утакмица нит ќејфој! И да победиме, кого ќе ду..... овде? Само Чолисимо една на толку од Фан Клуб Јунајтед :D
Ќе ве решам сите :D

премногу слободно време имам, ќе ме потрпите тро :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.449
Криво ти е шо ве дупи девојче, а? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Не, него што замара. Утре ќе играат Атлетико-Реал финале ЛШ и ќе пише дека е у кафана и немала време да се замара да гледа, ама затоа Атлетико у19 со Ергеле гледа и објаснува овде на широко што како.

Член од
5 март 2022
Мислења
103
Поени од реакции
175
Не, него што замара. Утре ќе играат Атлетико-Реал финале ЛШ и ќе пише дека е у кафана и немала време да се замара да гледа, ама затоа Атлетико у19 со Ергеле гледа и објаснува овде на широко што како.
Е тоа ако го праи, за тепање е... (карање, ама не српското карање :LOL: ) Со сложувам со твојот исказ. Педерски е малце :icon_lol: :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.929
Поени од реакции
19.290
Море Ергеле, Атлетико у19 гледам само заради Торес и тоа што има пренос на Уефа па не мора да се тегнам со стримови, тргни застани.

Јас прва пишав на темата кога заврши првиот натпревар во Мадрид и ни го свирна за 1:1 Енгала или како и да се вика детето.

Kajgana Shop

На врв Bottom