Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.044
- Поени од реакции
- 6.071
Битно Чичеречебериа од Баскија до знае.Не го знаеш? Не е проблем во тебе, изгледа јас сум остарел.
Битно Чичеречебериа од Баскија до знае.Не го знаеш? Не е проблем во тебе, изгледа јас сум остарел.
Шала еНезнам дали е по чудно тоа што мене ме внесуваш во ваши пресметки или тоа што пробуваш да рамниш победа над Ливерпул на Енфилд со примање 3 комада дома од Виљареал за 14 минути...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Одговараше на прашање на новинар, и за тоа колку се менуваат аспектите на прашањата од недела во недела, а не какви шанси има за освојување на ЛШ. Со огледот на тоа дека пратиш фудбал, мислев дека ке ти текне да погледнеш и контекст.Да се насмејме тро
Кој кур, кога можеше еден Реал 3-4 пати да испадне од Лион, зошто па Јуве да не испадне од овие лилипутанци.Да се потсетиме :
Ова се тие големи фудбалски гиганти против кои уште поголемиот Јухухууххве не можеше да помине во двомеч.Прегледај го приврзокот 325422Прегледај го приврзокот 325423Прегледај го приврзокот 325424Прегледај го приврзокот 325425
Ми скузи.
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Добро, ама сепак ми беше смешна изјавата.Одговараше на прашање на новинар, и за тоа колку се менуваат аспектите на прашањата од недела во недела, а не какви шанси има за освојување на ЛШ. Со огледот на тоа дека пратиш фудбал, мислев дека ке ти текне да погледнеш и контекст.
Не го знамНе го знаеш? Не е проблем во тебе, изгледа јас сум остарел.
Топ, дај сега слики од Милан и успехот во ЛШ од последните 5 години.Да се потсетиме :
Ова се тие големи фудбалски гиганти против кои уште поголемиот Јухухууххве не можеше да помине во двомеч.Прегледај го приврзокот 325422Прегледај го приврзокот 325423Прегледај го приврзокот 325424Прегледај го приврзокот 325425
Барса во елитата за сиротиње побарај ја, мада и од таму ќе испаднат утре^^ Туу човек нема за кој да навива, цело ѓубре насобрано, уште Барса фали на сликава.
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Јувентус кај ти е на мапата??Tapa, nezasluzeno 3 komada primivme.. idemo dalje... Se prefrlame na temata vojnata u Ukraina .