- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.703
- Поени од реакции
- 115.433
Честитки драги Реаловци и Оби.
Коректен коментар.Дупло појак и поискусен тим е Реал, нема тука што да се правиме со сила будали. И на двете утакмици изиграа онолку колку што им беше доволно за победа. Интер не се посрамоти и избрука, во голема мера беше и боље противник.
Пишав и у фан клуб, сеуште сме далеку од топ ЛШ квалитет, и искрено не ми значат многу овие порази од Реал.
После 10 години европска суша, сосема е во ред пласман у нокаут фаза после 3 сезони последователно испаѓање у групи.
Си имаме ние работа у домашно првенство.
Дај го Челзи у 1/8 финале и коректно да се поздравиме.
А Милан шо е ? Очекував победа денес, со оглед каков фудбал играа и измешаниот состав на Ливерпул ама изгледа си седи она лузерското во нивНе е Атлетико крив, Порто се такви инфериорни паразитски лузерски циганчиња.
Знаете ли дека во Европа само Шпанија нема цигани во државата? Пред 300 години им дадоа 2 хектари земја до морето кај што пиле не пее, и ги избркаа таму. Така е создадена Португалија.
Од готово вересија, така и ми треба кога играм 1х на ѓупци.
Коректен коментар.
Само не ми е јасно како Интер сеуште нема созреано како екипа, поготово после лигашката титула во Италија.
До кога со онакви детски црвени картони каде што влогот не ни беше толку голем.
Мислам океј, прво место, али веќе беа квалификувани Интер и Барела земал ќе се боксува.
Кај го остаи клубот на цедило и практично го реши натпреварот, па ќе го пропушти и првиот дуел од 1/8 финалето.
Дали може некако да се вреднува фактот што од 6 примени голови, половина се постигнати од последно пласираниот ?
У недела исто вака?Море кој ве еба Прегледај го приврзокот 315848
Битно го попивте од нас у утакмица без судии....ќути си и терај си со постовиве испаѓаш тешка пичка....лесно е да си после војна генерал...А Милан шо е ? Очекував победа денес, со оглед каков фудбал играа и измешаниот состав на Ливерпул ама изгледа си седи она лузерското во нив
Лаган топ 4 финиш за Милан. Џабе стравот пред почеток на сезона.Дали може некако да се вреднува фактот што од 6 примени голови, половина се постигнати од последно пласираниот ?