UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.915
Поени од реакции
19.262
У недела исто вака?
Исто
Автоматски споено мислење:

Битно го попивте од нас у утакмица без судии....ќути си и терај си со постовиве испаѓаш тешка пичка....лесно е да си после војна генерал...

Кога немаше големи шанси Атлетико да пројде, Атлетико биле лузери а Милан заслужено ќе си прошле а сега Милан биле лузери што имаат 10 повреди и изгубија од гигант како Ливерпул а Атлетико се најдобри....

Буквално таков пост имаше пред неколку саати мене срам ми паѓа за тебе што те читам..
Пичка и пол, чао

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.174
Поени од реакции
27.833
Лаган топ 4 финиш за Милан. Џабе стравот пред почеток на сезона.

Дајте ги Ливерпул во 1/8 финале. Да направат уште една екскурзија во Милано и на пролет, кога е поубаво. Може не стигнале да тркнат до Комо овој пат.
Таман сигурно ќе има пак уште некоја англиско - италијанска свадба каде што Драгонски и Рики ќе не почастат со нови досетки.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.702
Поени од реакции
115.432
Би ги земал Интер во 1/8 финале уште одма, многу ќотек лeжи во нив на форумов :P
Дај Боже да се паднеме, да го гледам тоа педерчето како се губи покрај Шкринијар и како квичи за фаули. Не мрдна Винисиус вечерва од него, 100 дуели му зема.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дај Боже да се паднеме, да го гледам тоа педерчето како се губи покрај Шкринијар и како квичи за фаули. Не мрдна Винисиус вечерва од него, 100 дуели му зема.
City ne vi bega..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Toa e тоа, толку се можностите на нас италјанскиве екипи. Со Шахтор, Зенит, Шериф, Малме можеме да се носиме моментално ама со поголемиве потешко. Разликата у квалитет меѓу Реал/Челзи и Интер/Јуве за жал моментално е огромна. Видете кој влегуваше од клупа кај Јуве/Интер против Челзи/Реал и обратно и све е јасно. Челзи со повредени Ковачиќ и Хаверц против Јуве на клупа ги имаше Аспиликуета, Кристенсен, Алонсо, Саул, Маунт, Вернер, Лукаку, а од друга страна кај Јуве влегуваа Артур, Кин, полу спремен Дибала и Кулушески. Кај Интер влагаат Весино, Димарко и Гаљардини а кај Реал Камавинга, Асенсио, Хазар. Кај на муабет. А тек да не ги споредувам стартните постави, далеку сме назад. Милан потфрли ама и немаше среќа против Атлетико, а и реално и Ливерпул и Атлетико се поквалитетни од нив. Порто исто не е за потценување.

Едино тренерска мастермајнд партија и да се трефне денот на целата екипа (како Јуве дома против Челзи), едино со тоа може Интер или Јуве да се носи со Реал, Челзи, Сити, Ливерпул, Баерн, ПСЖ. На пример со Манчестер, Дортмунд, Ајакс, Барса/Бенфика па и Атлетико мислам дека можеме да поминеме, ама со тие 5-6 шо ги пишав погоре малце потешко у моментов. Фудбал е и у нокаут е све можно, ама ипак моментално тоа е реалноста. Добро е што се квалификувавме и да се надеваме на среќна ждрепка, се надевам и Аталанта ќе пројде утре.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Само јас гледав Милан - Ливерпул бе?

Очекував Милан да изгинат за победа вечерва, посебно по мечот со Атлетико. Ама ништо, дури и комбиниран Ливерпул е класа за нив моментално. Едноставно немаа квалитет за нешто повеќе во ЛШ оваа сезона. Се познава неискуство. Тој што е па најискусен, Ибра, веќе го стигнаа годините и стварно му е време за пензија.

П.С. Никој не пиша - Бобан Николов даде гол во 93. минута (y) Си запиша еден гол во ЛШ во CV. :)
Милан цела сезона, вклучително и со Ливерпул дома игра(ше) со комбиниран состав.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.158
Поени од реакции
3.970
6/6 и тоа во не баш лесна група и за на крај победа над Милан гадните на нивен терен. :cool::vozbud::drk:

Криво ми е за Порто. Изгледа како стојат работите, голема е веројатноста Атлетико да игра против англиски тим (Челзи, Манчестер 1 и 2). Браво за Боби и бодот против Шахтјор. (y)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.763
Поени од реакции
8.023
Челзи ќе ве разбумбари другар, ко јуве шо го јадеше... Мада 80% од екипиве у нокаут рунда ќе ве решат лесно.
Штета што не помина Шахтјор, реален противник на $inter (така им пишува на дресовите).

Член од
21 април 2017
Мислења
237
Поени од реакции
703
Денес видов коефициенти за освојување ЛШ :

Ливерпул 3.00
Сити 3.00
Баерн 3.50
Псж 7.00
Челзи 7.00
Ајакс 13.00
Реал 14.00

и другите со над 30.

Фан сум на Реал, и можда ќе звучам субјективно - ама кој го гледат Реал годинава ќе ме разберит : Не ми е јасно како мојт да е 5 пати помал фаворит од првите три и дури дупло од Челзи.

Ако некој знајт да освојт ЛШ, то е овој Реал и овој Карло. Многу големо подценување, иако им ојт во прилог да не се под притисок.
Али пак, мислам дека сразмерите и не се нешто многу реални :)

Член од
2 декември 2021
Мислења
79
Поени од реакции
202
Денес видов коефициенти за освојување ЛШ :

Ливерпул 3.00
Сити 3.00
Баерн 3.50
Псж 7.00
Челзи 7.00
Ајакс 13.00
Реал 14.00

и другите со над 30.

Фан сум на Реал, и можда ќе звучам субјективно - ама кој го гледат Реал годинава ќе ме разберит : Не ми е јасно како мојт да е 5 пати помал фаворит од првите три и дури дупло од Челзи.

Ако некој знајт да освојт ЛШ, то е овој Реал и овој Карло. Многу големо подценување, иако им ојт во прилог да не се под притисок.
Али пак, мислам дека сразмерите и не се нешто многу реални :)
Не сме 2016та година другарче.

Kajgana Shop

На врв Bottom