Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Titane испадна ептен fucked up филм. Ебати филмот и умот што го напишал.

Ако сакате да ви се згрози или да ве вознемири, слободно пуштете го. И не прашувајте што зборува овој Шон доколку после пола саат филмот ви делува нормално. Продолжете да гледате.

wot мислам и дека ќе го обожава, он беше по вакви настрани филмови. :D

Џејмс Ган да ти работел у Трома и Tromeo and Juliet да ти било негово сценарио. ROFL
Е ова денес коа го дознав многу работи ми разјасни за неговите филмови.
Џејмс Ган ми е најбољи режисер за суперхеројски филмови.

Само 76 филма во борба за Оскаровска номинација во категорија Странски филм.

За споредба последните неколку години бројката одеше околу 90 поднесени филма.

Ања ја бивало и за пеење. Дизни може комотно да ја искористи ко Аурора, некако со косата ме потсеќа на нејзе.
Во план ми е да го гледам филмов, иако стварно не сум по психо хорори со духови.

Ања ја бивало и за пеење. Дизни може комотно да ја искористи ко Аурора, некако со косата ме потсеќа на нејзе.
Во план ми е да го гледам филмов, иако стварно не сум по психо хорори со духови.
Нема да е класичен хорор ова, со оглед на режисерот, кој јас го знам по некои хорор комедии во главно.
Style over substance режисер е, очекувам стилистички пријатен филм за гледање.

Инаку не го сакам, сторителингот ме нервира, ама ќе се глеа Сохо сигурно, го чекам одамна.

Нема да е класичен хорор ова, со оглед на режисерот, кој јас го знам по некои хорор комедии во главно.
Style over substance режисер е, очекувам стилистички пријатен филм за гледање.

Инаку не го сакам, сторителингот ме нервира, ама ќе се глеа Сохо сигурно, го чекам одамна.
Бејби Драјвер, Хот Фаз, Шон оф д Дед, Д Ворлдс Енд, Скот Пилгрим...

Богами, солидно резиме.

Роланд Емерих, човекот кој сакаше да биде Спилберг.
Шо знам, не ми е доволно инклузивен филмов, вака според трејлер. Даље не ме интересира, дур не го помине тој филтер.

Едно нубско прашање која снимка ја има најдобрата слика 4К ,blu ray,ultra HD ...(не ми се смејте за прашањето)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom