- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.302
- Поени од реакции
- 84.448
Па ваљда ценел автентичност, исто така.
и што се деси пошто можеш да лупаш спојлери тукаРетко кој од прва ќе ги сфати сите работи во филмот. По 5 пати враќав за да направам ментална слика што одприлика се дешава, кога полагав испит физика 2 теорија на релативност за дилатација на простор и време толку мозокот не го исцедив како сега. Место да се опуштам од работа со убав филм јас продолжив со решавања проблеми на лист цртав временски линии срања.
Знам дека не се дискутира околу вкусови, али Дина од 1984 год. изгледа несериозно во споредба со ова сега. Дури и да пробаш да го обвиниш за неоригиналност, Дејвид Линч има повеќе работи додавано кои немаат врска со книгата отколку Денис Вилнев да речеме.Не ми е гледан новава Дина ( а и не планирам иако ме бендиса Блејд Ранер 2049 од Вилнев ). Едноставно не сакам да си го кршам филмот со новава верзија на Дина . Затоа пак оригиналната Дина од Дејвид Линч снимен 1984 ми е гледан неколку пати , и `и покрај тоа што имам мали забелешки , сепак е одлично направен филм . Им препорачувам на тие што не го гледале Дина од Линч да го изгледаат , па нека направат споредба со новава Дина .