Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
И мене слично, се ми беше супер, феноменално од технички аспект, ама не ме заинтересира баш приказната затоа што не беше баш јасно раскажана. Мислам дека тоа ќе биде проблем за повеќето што немаат претходно знаење. После изгледав неколку ривјуа и објаснувања околу приказната и се ми стана многу појасно и интересно.

Повеќето рекоа дека целиов филм е само воведот и ако има втор дел, тоа ќе биде јакото ама и дека правењето на втор дел зависи од тоа како ќе биде прифатен првиов, а не сум сигурен дека направија добра работа со тоа да ја поврзат и навлечат на приказната широката маса.
Се слагам со сè што си пишал. Не е најјасно прикажано што-како и за незапознаени ќе делува досадно и чудно.

Ќе треба минимум два пати да се гледа, а меѓу двеве гледања да се расчита убаво кои се/што се Атреидис, Аракис, Харконен, Царот, спајсот, Бене Џесерит, вештицана.

Вака по прво гледање ми беше нафрлано, неразјаснето и е веројатно првиот филм што не знам како би го оценил.

Не сум знаел дека Дисковери биле толку мокни што го купиле Варнер за 43 милијарди
Како го купиле?

Од она што јас читам, споени се.
2020 Ворнер промет - 30 000 000 000
2020 Дискавери промет - 10 000 000 000

Titane испадна ептен fucked up филм. Ебати филмот и умот што го напишал.

Ако сакате да ви се згрози или да ве вознемири, слободно пуштете го. И не прашувајте што зборува овој Шон доколку после пола саат филмот ви делува нормално. Продолжете да гледате.

wot мислам и дека ќе го обожава, он беше по вакви настрани филмови. :D

Џејмс Ган да ти работел у Трома и Tromeo and Juliet да ти било негово сценарио. ROFL
Е ова денес коа го дознав многу работи ми разјасни за неговите филмови.
Џејмс Ган ми е најбољи режисер за суперхеројски филмови.

Само 76 филма во борба за Оскаровска номинација во категорија Странски филм.

За споредба последните неколку години бројката одеше околу 90 поднесени филма.

Ања ја бивало и за пеење. Дизни може комотно да ја искористи ко Аурора, некако со косата ме потсеќа на нејзе.
Во план ми е да го гледам филмов, иако стварно не сум по психо хорори со духови.

Ања ја бивало и за пеење. Дизни може комотно да ја искористи ко Аурора, некако со косата ме потсеќа на нејзе.
Во план ми е да го гледам филмов, иако стварно не сум по психо хорори со духови.
Нема да е класичен хорор ова, со оглед на режисерот, кој јас го знам по некои хорор комедии во главно.
Style over substance режисер е, очекувам стилистички пријатен филм за гледање.

Инаку не го сакам, сторителингот ме нервира, ама ќе се глеа Сохо сигурно, го чекам одамна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom