The Walking Dead's Princess Episode Backlash Misunderstands The Bonus Episodes
The backlash misses the point.
screenrant.com
Од претходниот линк:Многу млака епизода. Керол глувци бркаше цела епизода.
The backlash from fans against the bonus episodes is likely coming from a misunderstanding of both the intent of these episodes and just how difficult filming during 2020 was. To fill the void between seasons, the series got creative and took the time to explore some beloved characters in a more in-depth way that they may not have had the privilege to during a regular season, where there is heavy pressure to move the series forward in every episode. Because The Walking Dead heavily prioritized the safety of their cast and crew, fans now have the chance to enjoy these six unique bonus episodes.
Кај ја наоѓате? На 1377x.to не ми дава резултатиЈа има и втора епизода на торенти.
ЗамундаКај ја наоѓате? На 1377x.to не ми дава резултати
Јас стара школа сум, од замунда слегнувамКај ја наоѓате? На 1377x.to не ми дава резултати
Ах, на 1337x.to ја дава, овие бројкиве стално ми се мешаат
На rarbrg torrents, или симни стремио одма ги имаш коа ќе искочат на било кој сајтКај ја наоѓате? На 1377x.to не ми дава резултати
Ах, на 1337x.to ја дава, овие бројкиве стално ми се мешаат
спојлер, стави ознака друг патМи падна жал за момчето што го оставија во вагонот, Меги рече немаме доволно муниција да ги потепаме сите тие зомби позади него, а после мораа да се соочат со нив
Оооо, мислев изгледано е веќеспојлер, стави ознака друг пат