- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.271
- Поени од реакции
- 8.387
Тоа е таа љубов анон анд хоуп хехеех
Него торент за овој некој ? https://letterboxd.com/film/feathers-in-the-wind/
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мене ми беше малку забегана темата, ама можеби натаму одиме, кој знаеПромени ник во Злате Шоп Јехова.Гарант ќе има поголема видливост.
Да не бидам оф топик, вчера го изгледав Her. Го избегнував некое време, делуваше ко да не е мој тип на филм, али предобар.
Уживање беше да се слушаат репликите, посебно писмата што ги пишуваше Х(Џ)оакин Феникс.
Чиста поезија, ко што и пишав на ЛБ.

Не би рекол забегана, зашто темата е сепак љубов. Чудно е што љубовта се јавува меѓу живи суштество и неживо "суштество".Мене ми беше малку забегана темата, ама можеби натаму одиме, кој знае![]()
...и со еден многу потценет актер кој остана у сенка на сестра муВо чест на успехот на Дејан Георгиевски, еден стар и многу потценет филм:
![]()
Цело време мислев дека Ема Робертс е ќерка на Џулија... таа да и била внука од брат....и со еден многу потценет актер кој остана у сенка на сестра му
Ќе се гледа ова ноќеска.Во чест на успехот на Дејан Георгиевски, еден стар и многу потценет филм:
![]()
Не знам тоа. Читав порано дека бил копито, никој не сакал да работи со него....и со еден многу потценет актер кој остана у сенка на сестра му
Интересен, го изгледав пред некое време.The Woman in the Window - сосема океј филм. Океј и ништо повеќе. Онака 6/10 лабаво.
Како што сто пати променија release date и го растргнаа со критики мислев дека е некој trainwreck ама за среќа не испадна така.

додека чекаш:Едвај чекам да го гледам Jungle Cruise со Двејн Тхе Роцк![]()
Интересен, го изгледав пред некое време.
Чудни ми се тие фобии како страв од излегување надвор, од отворен простор.![]()