НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
The 2022 NBA Championship odds have already been released.

Brooklyn Nets - 11/4 (2.75)

Los Angeles Lakers - 9/2 (4.5)

Golden State Warriors - 8/1 (8.00)

L.A Clippers - 10/1 (10.00)

Milwaukee Bucks - 10/1 (10.00)

Phoenix Suns - 12/1 (12.00)
Лапај си квота 8 :D

Edna shpekulacija na koja naletav e toa deka Wariors bi mozele da gi dadat Wiggins i Wiseman i dva pikovi za Kawhi.
Ако се ненормални да го трејдаат Вајсман. Супер им се погоди во тимот, сосема солидна година изигра, перспективен е доста - не би го трејдал за принцеза склона на повреди (психички и физички).

Критичарите го утепаа Кралот за новиот филм со Душко Долгоушко и другарчињата а со тоа уште еднаш покажа дека е само бледа сенка на вистинскиот Гоат.

Ajде малку хајп за утакмицата вечер... По некое правило тој што ќе ја земе 5-тата утакмица кога е 2:2, најчесто (~72%) ја зема и серијата/финалето. Така да вечерва е многу важна утакмица, и двете екипи го знаат ова и очекувано е дека ќе се игра „тврда“ кошарка. Баш ме интересира која екипа судии ќе суди, во 9 наутро нивно време го кажуваат судискиот состав. Се надевам после анализата на 4-тата уктамица, дека судиите ќе остават да се игра пофизичка игра, и дека ќе санкционираат флопинг (Краудер/Пол и компанија претераа).

За двата тима ова ќе биде единствена уникатна прилика за титула, пошто не би очекувал било кој од нив следнава сезона да стигне до финале.
Мислам дека х-фактори ќе бидат играта на Крис Пол и фаул проблемите на Феникс на едната страна, и Мидлтон/Холидеј на другата страна. Феникс има тенка клупа, и посебно се тенки на центарска позиција (со Шарич повреден, ги силуваат кога влегува во игра Камински). Милвоки очигледно најпаметно им е да форисираат игра под кош, и посебно врз Ејтон/Букер за да ги донесат во проблеми со фаули.

Мake or miss league. ;)

Автоматски споено мислење:

Уффф... Трачеви или кај има дим има и оган? :)

Последно уредено:
Ова вреди да се види:

Konecno edna utakmica da gledam na rat jbg vikend e
ef4689110faf166d5051bad12fa58a86.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom