TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.833
- Поени од реакции
- 6.392
Не можат и двете во финале.Навивам за Хрватска и Чешка, гласав за Италија и Белгија објективно... некако најсигурни ми изгледаат, посебно Италија во одбрана.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можат и двете во финале.Навивам за Хрватска и Чешка, гласав за Италија и Белгија објективно... некако најсигурни ми изгледаат, посебно Италија во одбрана.
Колку? Овие 5?

16. PisuvaКолку? Овие 5?
Да беше баба ми машка.Украина ќе ја плесне Шведска. Кај нив резултатот во групата малку повеќе лаже. Да знаеше Мората нешто да погоди и Левандовски да не стегнеше статива од пола метро од гол немаше да бидат сигурни во втор круг.

Не сакаш да гледаш некој од играчите на Интер како гази на Европското и крева трофеј на крај ??Јас типував на Италија и Германија до финале. Иако од аспект на Интер, сакам да испаднат Италија, Хрватска и Белгија одма, за да одморат играчите. На светското во Русија кога Хрватите стигнаа до финале, Брозо и Перо не постоеја следните 6 месеци.

Повеќе среќа од Шведите немаа.Ќе видите понатаму, не велам дека не можат да ја победат Украина, но ако Украина даде прва гол оде воз у кукуруз.Да беше баба ми машка.
И Украина немаше да се тука ако не ги гаѓавме рефлекторите на утакмицата со нив ама еве ги во нокаут фаза![]()
Лукаку може, тој има сила ушка да не носи цел форум. Ова другото да се прибере дома додека не припадналеНе сакаш да гледаш некој од играчите на Интер како гази на Европското и крева трофеј на крај ??
Лукаку е на добар пат мвп да биди![]()

Зошто да одморат, ќе имаат некои важни натпревари набрзо?Иако од аспект на Интер, сакам да испаднат Италија, Хрватска и Белгија одма, за да одморат играчите.