ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Навивам за Хрватска и Чешка, гласав за Италија и Белгија објективно... некако најсигурни ми изгледаат, посебно Италија во одбрана.
Не можат и двете во финале.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Сакам некој од Англија или Данска ама се мислам дека Германија ќе догура до финале.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Белгија - Германија финале е мој тип. Прво затоа што Белгија е во зенитот со оваа генерација и редно е да играат финале иако патот до таму ќе им биде претежок. Од другата страна...германија очекувам да се врати и како брз воз да стигне до финале. Колку и да сакам некој од холандија или англија да е финалист, сепак германците имаат преголемо искуство во вакви завршници. Можно изненадување...па би рекол Данска или Чешка. Данците ќе играат страшно мотивирани после одличната партија со Русија, башка што Ериксен им е секако во главите сигурно и им е мотив плус.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.312
Поени од реакции
19.782
Украина ќе ја плесне Шведска. Кај нив резултатот во групата малку повеќе лаже. Да знаеше Мората нешто да погоди и Левандовски да не стегнеше статива од пола метро од гол немаше да бидат сигурни во втор круг.
Да беше баба ми машка.
И Украина немаше да се тука ако не ги гаѓавме рефлекторите на утакмицата со нив ама еве ги во нокаут фаза :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.786
Јас типував на Италија и Германија до финале. Иако од аспект на Интер, сакам да испаднат Италија, Хрватска и Белгија одма, за да одморат играчите. На светското во Русија кога Хрватите стигнаа до финале, Брозо и Перо не постоеја следните 6 месеци.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.312
Поени од реакции
19.782
Јас типував на Италија и Германија до финале. Иако од аспект на Интер, сакам да испаднат Италија, Хрватска и Белгија одма, за да одморат играчите. На светското во Русија кога Хрватите стигнаа до финале, Брозо и Перо не постоеја следните 6 месеци.
Не сакаш да гледаш некој од играчите на Интер како гази на Европското и крева трофеј на крај ??
Лукаку е на добар пат мвп да биди :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Да беше баба ми машка.
И Украина немаше да се тука ако не ги гаѓавме рефлекторите на утакмицата со нив ама еве ги во нокаут фаза :)
Повеќе среќа од Шведите немаа.Ќе видите понатаму, не велам дека не можат да ја победат Украина, но ако Украина даде прва гол оде воз у кукуруз.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.786
Не сакаш да гледаш некој од играчите на Интер како гази на Европското и крева трофеј на крај ??
Лукаку е на добар пат мвп да биди :)
Лукаку може, тој има сила ушка да не носи цел форум. Ова другото да се прибере дома додека не припаднале :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.493
Поени од реакции
18.517
Англија е пренадујана ко секогаш и ќе отпадни или ова коло или следното. Во полуфинале нема да бидат.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Холандија доста ја потценувате некако. Мој тип е Италија-Холандија финале

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Иако од аспект на Интер, сакам да испаднат Италија, Хрватска и Белгија одма, за да одморат играчите.
Зошто да одморат, ќе имаат некои важни натпревари набрзо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom