ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто да одморат, ќе имаат некои важни натпревари набрзо?
Минатиот пат се вратија од светско на тренинг и умреа инстантно. Тренинзите беа почнати веќе, им дадоа недела дена или така нешто. Кога почна сезоната не знаеја каде тераат и двајцата. Така да од аспект на клуб, секогаш е подобро да завршат порано, да одат на одмор со фамилиите, да наполнат батерии и да се вратат.

Spored mene Danska, Italija, Francija i Holandija lesno ke pobedat.. Pokvalitetni se.. Belgija so Portugalija ke bide raj za ocite, melem za dusata.. im davam mala prednost na belgijcite deka se za mala nijansa pokvalitetni, ama nikako ne moze da se otpise klub (u slucajov repka) vo koja igra kozata, pogotovo sega koga brka da dade gol i da ispise istorija, ke vleze vo beast mode, moze na grb da gi nosi svoite..Spanija ke se namaci so Hrvatska, ne treba da se otpisat hrvatite, koga e najpotrebno znaat da blesnat, baska ako igra spanija so teleto morata i ako pak useruva topki, lesno moze da gi stigne kaznata..Nemacka i engleska ocekuvam goleada, nesto kako protiv portugalska koga igraa, bez razlika sto do sea ima 0 primeno engleska.. ovaa tekma mi e 50-50... Svedska i ukraina mi e meh utakmica, ednostavno ne me ni zanima..

Добро бе не секој збор на англиски мора буквално да се преведе.
Репка во која игра козатаo_O

Не знам до каде ќе стигне Германија, ама Енглезиве ги тепа 102,3%... :pijani:

Двата голмани на Лестер еден против друг. Јако би било пенали да гледаме :D

Убав гол ама Долберг два пати му дувнаа во врат два пати фаул му судат, Велшаните погрубо треба да му одат ако е фаул нека е како шо треба.

Штета за Нико. Ќе му падне цената после утакмицава, ебате дрвото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom