Darling
High Value
Daenerys did nothing wrong.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој може само да е од Летните Острови. Само на Summer Islands има црна раса.Прегледај го приврзокот 294469
WTF is this?
Така е. Како и да се завршеше ќе најдеа 100 маани. Јас си ја изгледав пред месец, два пофторно овај пат у 4K и немам никаква маана. The fucking best serial ever од оваа бранша.Во човечката природа е да ги памти само лошите работи![]()
Овој може само да е од Летните Острови. Само на Summer Islands има црна раса.
Се надевам дека не им текнало Таргариените да се црни.
Овој може само да е од Летните Острови. Само на Summer Islands има црна раса.
Се надевам дека не им текнало Таргариените да се црни.
Кој е проблемот со сликата уствари?![]()
Влијае врз тоа дали ќе има јака приказна и добра глума? Ако тоа е на ниво, апсолутно небитно ми е каква им била бојата на кожата.![]()
House Velaryon
House Velaryon of Driftmark rules the island of Driftmark, the largest island of Blackwater Bay in the crownlands. Their castles include Driftmark and High Tide.[1] The head of House Velaryon is titled Lord of the Tides and Master of Driftmark.[2] The Velaryons are sworn to Dragonstone.[3] Their...awoiaf.westeros.org
House Velaryon is of Valyrian descent, and its members often have Valyrian features, such as silver hair, purple eyes, and pale skin
Влијае врз тоа дали ќе има јака приказна и добра глума? Ако тоа е на ниво, апсолутно небитно ми е каква им била бојата на кожата.