Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај без нив.. сеа уште да видиме која фамилија ќе бидат педери, лезбејки, транс или комбинација од сите.Валиријската фамилија Веларион изгледа ќе бидат црнци, во новата серија.
Педери и лезбејки никогаш не недостасуваа на Вестерос. Таму инцестот и педофилијата не беа табу, а не па хомосексуалноста.Кај без нив.. сеа уште да видиме која фамилија ќе бидат педери, лезбејки, транс или комбинација од сите.
Знам, не ми беше тоа поентата на постотПедери и лезбејки никогаш не недостасуваа на Вестерос. Таму инцестот и педофилијата не беа табу, а не па хомосексуалноста.
Eh sea, ne bese tabu.Педери и лезбејки никогаш не недостасуваа на Вестерос. Таму инцестот и педофилијата не беа табу, а не па хомосексуалноста.
Не беше инцестот толку табу, туку легитимноста на Џофри да владее. Затоа ја изгуби главата Нед.Eh sea, ne bese tabu.
Zatoa ned stark ja izgubi glavata.
Abe celo vreme ja brecaa sersi i jaimy za toa.Не беше инцестот толку табу, туку легитимноста на Џофри да владее. Затоа ја изгуби главата Нед.
Де бе дарлинг..
Супер, сакам да гледам црнци со сребрена коса.Валиријската фамилија Веларион изгледа ќе бидат црнци, во новата серија.
и лилијакови очиСупер, сакам да гледам црнци со сребрена коса.