- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.268
- Поени од реакции
- 10.399
Е тогаш нема да можеш да го собереш цел.Зборам за виртуелниот албум.
На компјутер го собирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тогаш нема да можеш да го собереш цел.Зборам за виртуелниот албум.
На компјутер го собирам.
Е за тие ќе си почекаме.А Ц4, Ц7 и Ц13?![]()
Ти пишува ако кликнеш на него. Го добиваш кога ќе почне првенството.А тој невозможниот?![]()
А шо бара Един Џеко на албумов Еуро 2020 ?Ти пишува ако кликнеш на него. Го добиваш кога ќе почне првенството.
Автоматски споено мислење:
Овие 3 се од тој албум Швајцарија што го има, ако му пројдат на некој нека пушти скриншот, мене не ми ги дава ни ко валидни, ни ко невалидни.
![]()
![]()
![]()
Го има во Rivals United во швајцарскиот албум. Слаб квалитет е сликата, али на Ц7 е, лево од Рамос.А шо бара Един Џеко на албумов Еуро 2020 ?
Јасно.Го има во Rivals United во швајцарскиот албум. Слаб квалитет е сликата, али на Ц7 е, лево од Рамос.
![]()
Јас денеска почнав со ова, во првите сликички баш Елмас ми се падна..Од вчера до денес 5 сликички разменети и тоа само дупли мењав, не ко Злате сликички што ги немам.
Уште Елмас остана.
Прегледај го приврзокот 289660
Ги комплетирав нашите сабајлево.Јас денеска почнав со ова, во првите сликички баш Елмас ми се падна..
Прегледај го приврзокот 289730
Зошто добар дел од фан сликичкиве имаат и знамиња и фанови на други земјиПрегледај го приврзокот 289725
Втора комплетирана репрезентација.
Прегледај го приврзокот 289728
Прегледај го приврзокот 289729
И фан-сликичките комплетирани.