UEFA EURO 2020 - Panini Virtual Sticker Album

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам само ние сме вака од сите земји што се немаат сликано во своите дресови, туку вака, во рандом бело

(n) (n) :(

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.638
Поени од реакции
29.407
Мислам само ние сме вака од сите земји што се немаат сликано во своите дресови, туку вака, во рандом бело

(n) (n) :(
И најверојатно и англичаните заради правата од фудбалската федерација.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И најверојатно и англичаните заради правата од фудбалската федерација.
Еве ги англичаните.

Фотошоп или не, во бело си се.

Не се во зелено, онака како рандом боја што нема врска... исто како ние со белата :(

1616949846212.png

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.214
Поени од реакции
10.269
Кај нашиве фотошопот се баш познава.
Кај дел од играчите ко да им ги скратиле вратовите, а кај дел ко да се штркови со продолжени вратови.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.962
Поени од реакции
30.986

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.638
Поени од реакции
29.407

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На ова мислев :

Од 1998 до 2014 се во бели маици или тренерки.
Ова веќе е врвот на ужасот :

Да, да, знам дека беа такви порано, ама еве, сега на првенствово се нормални.

Ама сепак, дури и порано, иако паѓаше во очи ова...битно беа во бело и онака, имаше колку толку логика.

Ама нашиве.....

Инаку на темава на стари сликички..паметам во 2002 СП албумот, сликичките на Ирска не беа пуштени од одма туку подоцна

Памети некој зошто беше ова случај и дали се иамше повторено?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.638
Поени од реакции
29.407
Да, да, знам дека беа такви порано, ама еве, сега на првенствово се нормални.

Ама сепак, дури и порано, иако паѓаше во очи ова...битно беа во бело и онака, имаше колку толку логика.

Ама нашиве.....

Инаку на темава на стари сликички..паметам во 2002 СП албумот, сликичките на Ирска не беа пуштени од одма туку подоцна

Памети некој зошто беше ова случај и дали се иамше повторено?
Пак мислам не ме сфати. :icon_mrgr:
Чиста случајност беше што белата боја им се погаѓа со националната боја на дресот. Работата на Панини повеќе беше да ги прикаже како табула раса без дрсови и логоа само со знамето и фотошоп од тимската слика заради некои авторски права на федерацијата.
Инаку на нашиве не им се тоа бели дресови ? Зошто гледам дека има лого на производителот и на ФФМ.
Нашиве за светското 2006 кога беа со Холаднија и Чешка у група првпат носеа бело - црвени дресови. Многу личеа на Ајакс. Горе беше бел со црвени ракави и црвени бермуди.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пак мислам не ме сфати. :icon_mrgr:
Чиста случајност беше што белата боја им се погаѓа со националната боја на дресот. Работата на Панини повеќе беше да ги прикаже како табула раса без дрсови и логоа само со знамето и фотошоп од тимската слика заради некои авторски права на федерацијата.
Инаку на нашиве не им се тоа бели дресови ? Зошто гледам дека има лого на производителот и на ФФМ.
Нашиве за светското 2006 кога беа со Холаднија и Чешка у група првпат носеа бело - црвени дресови. Многу личеа на Ајакс. Горе беше бел со црвени ракави и црвени бермуди.
Па мене не ми се верува да било случајност. Ама шо знам..

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.627
Поени од реакции
7.385
Screenshot_2021-03-29-18-02-11-576_com.uefa.stickeralbum.jpg
И јас ги комплетнав нашите,и да прашам кои се другите начини за добивање на пакетчиња во виртуелниот албум освен со кодови?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Прегледај го приврзокот 289855
И јас ги комплетнав нашите,и да прашам кои се другите начини за добивање на пакетчиња во виртуелниот албум освен со кодови?
Купи си една кока кола и скенирај ја секој ден, добиваш 1 пакетче. Не требит кодот да го скенираш, него "кока-кола" буквите на етикета.

Kajgana Shop

На врв Bottom