- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.332
- Поени од реакции
- 38.141
Истото го забележав. Особено паѓа в очи Португалија.Зошто добар дел од фан сликичкиве имаат и знамиња и фанови на други земји![]()
Истото го забележав. Особено паѓа в очи Португалија.Зошто добар дел од фан сликичкиве имаат и знамиња и фанови на други земји![]()
И најверојатно и англичаните заради правата од фудбалската федерација.Мислам само ние сме вака од сите земји што се немаат сликано во своите дресови, туку вака, во рандом бело
![]()
![]()
![]()
Овај последниов кој е ? Претпоставувам Крсте Велкоски.
На ова мислев :Еве ги англичаните.
Фотошоп или не, во бело си се.
Не се во зелено, онака како рандом боја што нема врска... исто како ние со белата
Прегледај го приврзокот 289772
Да, да, знам дека беа такви порано, ама еве, сега на првенствово се нормални.На ова мислев :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Од 1998 до 2014 се во бели маици или тренерки.
Ова веќе е врвот на ужасот :
![]()
Пак мислам не ме сфати.Да, да, знам дека беа такви порано, ама еве, сега на првенствово се нормални.
Ама сепак, дури и порано, иако паѓаше во очи ова...битно беа во бело и онака, имаше колку толку логика.
Ама нашиве.....
Инаку на темава на стари сликички..паметам во 2002 СП албумот, сликичките на Ирска не беа пуштени од одма туку подоцна
Памети некој зошто беше ова случај и дали се иамше повторено?
Па мене не ми се верува да било случајност. Ама шо знам..Пак мислам не ме сфати.
Чиста случајност беше што белата боја им се погаѓа со националната боја на дресот. Работата на Панини повеќе беше да ги прикаже како табула раса без дрсови и логоа само со знамето и фотошоп од тимската слика заради некои авторски права на федерацијата.
Инаку на нашиве не им се тоа бели дресови ? Зошто гледам дека има лого на производителот и на ФФМ.
Нашиве за светското 2006 кога беа со Холаднија и Чешка у група првпат носеа бело - црвени дресови. Многу личеа на Ајакс. Горе беше бел со црвени ракави и црвени бермуди.
Тричковски е.Уште тој ми фали да ја комплетирам Македонија.Овај последниов кој е ? Претпоставувам Крсте Велкоски.
Купи си една кока кола и скенирај ја секој ден, добиваш 1 пакетче. Не требит кодот да го скенираш, него "кока-кола" буквите на етикета.Прегледај го приврзокот 289855
И јас ги комплетнав нашите,и да прашам кои се другите начини за добивање на пакетчиња во виртуелниот албум освен со кодови?