Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.711
Поени од реакции
115.464
Изгубија Бруклин бе, му ги измувлав на Илз. :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Изгубија Бруклин бе, му ги измувлав на Илз. :pos:
Za nedela sprema ponedelnik bratche

Bruklin da tepa so osnovniot hendikep

Washington od koj stignaa izgubija.
Nets posle porazov ke grizat ke rzhat, nema shnsa da si dozvolat da izgubat dva u red, ima so site sili da igraat, ima mater da im ebat, glavata nema da znaat kaj im e

Imam eden bratuced, lud e po kosharka, vika ke vleze ova lagano

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.933
Илз мисли дека стварно такви поклони ќе му дат на милионски маркет да се клади. Се е тоа веќе внесено во границите братче дури ни на моите лиги кај што незнаат топката да ја топнат/шутнат нема такви поклони секој ден.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989

Nets posle porazov ke grizat ke rzhat, nema shnsa da si dozvolat da izgubat dva u red, ima so site sili da igraat, ima mater da im ebat, glavata nema da znaat kaj im e

plot twist
wizards - nets 2-0 sezonava e dosega

Член од
23 август 2010
Мислења
39.711
Поени од реакции
115.464
I sho sakas sea, od kurot da ti dadam malku ?
Не.
Се заебавам иначе не се нервирај, не е дека сакам да паѓаш ама претходните 5-6 бетови на Бруклин ти беа добитни и ја вчера напишав на смеа пост и баш тогаш изгубија. Без нервоза.
Автоматски споено мислење:

Ова не е Илз, ова е Илздоледџија.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.204
Поени од реакции
18.314
Специја - Каљари 2ка, 2.85 коеф.

Многу битна утакмица, на 11 кола до крајот. Парма сношти со поразот изгледа се пушти низ вода, си ги поништи трите бода освоени против Рома минатото коло. Останува уште едно место за избегнување, а со 30 бодови во игра, од кои реално 1/3 може да освои тим што се бори за опстанок, ќе се води битка меѓу Торино, Каљари, Специја и Беневенто.

Предноста во бодови во моментот е на страната на вторите две, ама искуството дефинитивно на првите.

Мечот очекувам да биде остар, сакав да видам жолти картони дали има некаде да се игра, ама мислам дека Каљари ќе победи.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Монако Т2 81.5+ 1.85
Монако игра одлично, доста напаѓачка екипа и супер сезона играат засега дома а и во Еврокуп. На минативе 10 меча, 9 пати отишле над оваа граница, а денес со утепаните Шоле што имаат 5 порази во низа мислам ќе продолжат со ова темпо.
Хамбург 2 2.10
Играа пред некој ден, на продолжение доби Хамбург. Во најмала рака 60-40 шанса давам на Хамбуг, нема голема улога домашниот терен, на оваа квота и те како се исплати да се проба Хамбург што е за мене подобра екипа од Брауншвејг, пола им се Американци.

Малку покасно ќе пишам за НЦАА, има убави утакмици денес.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.588
Специја - Каљари 2ка, 2.85 коеф.

Многу битна утакмица, на 11 кола до крајот. Парма сношти со поразот изгледа се пушти низ вода, си ги поништи трите бода освоени против Рома минатото коло. Останува уште едно место за избегнување, а со 30 бодови во игра, од кои реално 1/3 може да освои тим што се бори за опстанок, ќе се води битка меѓу Торино, Каљари, Специја и Беневенто.

Предноста во бодови во моментот е на страната на вторите две, ама искуството дефинитивно на првите.

Мечот очекувам да биде остар, сакав да видам жолти картони дали има некаде да се игра, ама мислам дека Каљари ќе победи.
Кој е судија да не имаш инфо?

Член од
5 ноември 2020
Мислења
115
Поени од реакции
24
Makedonija : Litvanija 1&+ 52,5 Sportlife....Makedonija bi trebalo da pobedi , a Litvankite vcera im go nacukaa na elinkite , ama igraat borbeno i efikasno...koeficient jas koga uplativ 2,02

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Освен јонибет, која друга кладилница ја имавте постирано со добри коефициенти?
Јони дефинитивно ги турнаа коефициентите, особено во живо.

Kajgana Shop

На врв Bottom