- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.956
- Поени од реакции
- 9.588
Даниеле Орсато.Кој е судија да не имаш инфо?
Даниеле Орсато.Кој е судија да не имаш инфо?
Spored rezultati se vodev ama eve na oficijalnata strana od Serie A sega vidov pisuva Mariani
zavisi od sport i liga.Освен јонибет, која друга кладилница ја имавте постирано со добри коефициенти?
Јони дефинитивно ги турнаа коефициентите, особено во живо.
На unibet имав акаунт, но ми го затворија, не бев активен веќе 2 години. На пајнакл ептен беа лимитирани со игри, а имаа ок коефициенти.zavisi od sport i liga.
ama generalno i so tie namaleni,
yoni ima podobra ponuda od tie koi se najpopularni / najdostapni kako
bet365, unibet, betway i pinnacle.
mozes da proveris i coolbet i comeonbet,
mislam deka se ponovi opcii
Ne se samo koeficientite,i za isplata zaebavaat,3-4 pati cekam poise od 48 saati za da me isplatat.2 pati uspeav da gi pritisnam preku zalba do tie sto im ja davaat licencata,ama sega i toa go ignoriraat.Освен јонибет, која друга кладилница ја имавте постирано со добри коефициенти?
Јони дефинитивно ги турнаа коефициентите, особено во живо.
Mene 7 dena vekje mi nemaat parite stignato. Koj im ja dava licencata da im pisham i jas taka?Ne se samo koeficientite,i za isplata zaebavaat,3-4 pati cekam poise od 48 saati za da me isplatat.2 pati uspeav da gi pritisnam preku zalba do tie sto im ja davaat licencata,ama sega i toa go ignoriraat.
Mariani e, mozda i podobar za kartoni. Na Crotone beshe zicer..uste prvo izleze.Spored rezultati se vodev ama eve na oficijalnata strana od Serie A sega vidov pisuva Mariani
Vaka za 1 gol koa ke ne padne... prepisav, super trgnaa prvo poluvreme, ama toa e...Makedonija : Litvanija 1&+ 52,5 Sportlife....Makedonija bi trebalo da pobedi , a Litvankite vcera im go nacukaa na elinkite , ama igraat borbeno i efikasno...koeficient jas koga uplativ 2,02
Dali gledase, vo vtoro poluvreme vlegoa mladite kaj dvete ekipi i imase eden kup promaseni sutevi...DA NE ZBORAM ZA NEKOLKU PROMASENI PENALI I KUP ZICER SUTEVI VO PRVO POLUVREME NA PRVITE EKIPI...jas go uplativ singl, ama toa e rakometotVaka za 1 gol koa ke ne padne... prepisav, super trgnaa prvo poluvreme, ama toa e...
Nie mislam 3 penala po red utnavme, 1 vo prvo i 2 vo vtoro, po red 3 utki..Dali gledase, vo vtoro poluvreme vlegoa mladite kaj dvete ekipi i imase eden kup promaseni sutevi...DA NE ZBORAM ZA NEKOLKU PROMASENI PENALI I KUP ZICER SUTEVI VO PRVO POLUVREME NA PRVITE EKIPI...jas go uplativ singl, ama toa e rakometot
Da, samo Ristovska imase dva penala promaseni po red vo prvo poluvreme i mislam deka imase uste eden nekoja druga rakometarka...da nezborime za nekolku ziceri na dvete strani...jas se vadam na kosarka prvenstvata spanija, italija, francija, grcija ili aba ligaNie mislam 3 penala po red utnavme, 1 vo prvo i 2 vo vtoro, po red 3 utki..