Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Мојава не разбира македонски, иначе сигурен сум досега ќе беше рег.
Мојава не знае ни дека сум на Филм и ТВ или Фудбал, ја убедив дека за бизнис совети е форумов. Ми вика па што се смеат како нездрави ако е бизнис форум, и викам еден куп пари имаат направено во животот затоа се стално расположениМојава не разбира македонски, иначе сигурен сум досега ќе беше рег.
Еднаш пробав ќе ја учам кирилично писмо кога виде како се напишани Ж, Ш и Њ, и како се изговараат Ќ, Ѓ и Њ се откажа одма.
Знае некој зборови и фрази, а омилена и е "Што кур сакаш". Така ја му одговарам на брат ми место "Ало" кога ме бара па тоа одма го научи.
Јас ти ставив лајк. А невестата ако успеам да ја убедам да дојде на форум, којзнае каква катаклизма ќе се случи.@Io Sono Interista и @Zlatikevichius не ми ставија лајк дека не ги поканив нивните невести
Добро ајде, и тие нека дојдат
Mnogu e woke za u film
Одамна им се токмам на овие ама се нешто друго излегува па ги одложувам. Наредниот период ми е резервиран за номинираните за Оскари што ги немам гледано, па после тоа баш добро ќе легнат вакви комедии.Three Flavours Cornetto
Гарантирана забава.
Мене Jurassic ParkStuart Little ми е првиот филм гледан во кино.
Stuart Little ми е првиот филм гледан во кино.
Мене Home Alone 3 (ако не го сметам некој од Хајде да се волимо "франшизата" кој сум го "гледал" кога имав 4 или 5 годинки.)Мене Jurassic Park
The Last SeductionИма љубители на 90ти neo noir овде? Значи не она апла ноир ко син сити туку, нешто налик Basic Instinct 1992, Wild Things 1998, The Devils' Advocate 1997, Cruel Intentions 1999.
Фактички ми се гледа нешто со 90ти естетика, со многу секс, дејството да пука драма исплеткано повеќе од јужно америчка сапуница.