Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Абе веќе честитав титула у дербито кога не здробивте , ама ај пак , честито титула интер , заслужено јебига, и никогаш да не ви се повтори у наредни 15 години .
Уште 12 кола има до крај, 36 бодови во игра, многу има до титула.
Ако се на ова или поголемо бодовно растојание, после утакмицата со Наполи, тогаш да, веќе ќе може да се збори дека титулата е скоро освоена.

Освен ако не кобиш со коментаров. :D
Али и за тоа го имаме @Трибиани како противодговор, џабе е.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.640
Поени од реакции
17.518
За разлика од овие Киеза беше решен да направи трансфер и знаеше точно каде сака. Фиорентина мораше да попушти го пушти на двегодишна позајмица со откуп под посебни услови.

Белоти ми изгледа на играч кој нема побарано трансфер и е поврзан многу со клубот и навивачите. Потпиша договор и клаузула 100 мил за надвор од Италија сам се согласи на тоа. По онаа добра сезона ако сакаше можеше да направи трансфер ако не во екипа од Серија А во ПЛ. После тоа Каиро се фалеше дека не 100 туку 150 вреди.
Може ќе се освести и ќе направи чекор во кариерата.

Берарди ми е играч кој не може да се сноси со притисокот во голем клуб, а ептен ќе ни се најде на нас. Продолжи договор на 5 години уште 2 сезони ќе биде заглавен таму ако некој не плати 40 мил.

Исто важи и за Де Пол и СМС, ама Удинезе не е клуб кој може да задржи играч, после ова ковидот ќе мора да продава.

Кулибали може да го додадам и тој заглави кај гадниот Де Лаурентис.
Берарди уште како доста помлад па и до пред година тврдеше дека го одбива Јуве поради тоа што е премногу притисок за него плус дечкото е ходачи црвен картон.

Сепак мислам ќе заврши во Рома.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.117
Поени од реакции
25.180
Уште 12 кола има до крај, 36 бодови во игра, многу има до титула.
Ако се на ова или поголемо бодовно растојание, после утакмицата со Наполи, тогаш да, веќе ќе може да се збори дека титулата е скоро освоена.

Освен ако не кобиш со коментаров. :D
Али и за тоа го имаме @Трибиани како противодговор, џабе е.
10 годишната апстиненција од титула те прави да си претпазлив, или можеби Конте.
Нема тим во Италија во моментов подобар од Интер и што ќе победи се до крај, нели, под претпоставка Интер да го зареди лоша серија со повеќе киксови.
Уживај си и свиркај си, Интер дефинитивно ќе е шампион сезонава.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
10 годишната апстиненција од титула те прави да си претпазлив, или можеби Конте.
Нема тим во Италија во моментов подобар од Интер и што ќе победи се до крај, нели, под претпоставка Интер да го зареди лоша серија со повеќе киксови.
Уживај си и свиркај си, Интер дефинитивно ќе е шампион сезонава.
Ни едното ни другото. Интер ме прави толку претпазлив. Сум видел работи во мојата навивачка кариера, that you wouldn't believe. :)

Шала на страна, јас од почеток на година мислам и кажувам дека ова е годината. Со сите проблеми во првиот дел од полусезоната, откако Конте се вразуми и престана да измислува топла вода (ги реинтегрираше Ериксен и Перишич, ги зацементира овие тројца во одбрана, се врати на 3-5-2), Интер е најдобриот тим во Италија. Имаат квалитет во тимот, кој е на ниво на Јувентус сезонава. А Јувентус го стави Пирло за тренер, така да, резултатот би требало да биде Скудето.
Али во секој случај, треба да се одработи сезоната до крај. 26 коло е уште рано за прогласување шампиони. Ако ги победат следните 4 утакмици и не изгубат во Неапол, веројатно би имале уште поубава бодовна предност дотогаш, и во таа ситуација титулата ќе им биде практично освоена.
Само да не се доведат во ситуација, од претпоследното коло во Торино, нешто да им зависи, зошто чуда ќе гледаме на терен.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.181
Поени од реакции
18.271

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ви текнува 10 години уназад како се нервираа интерашите, пцуеја по играчи и трењери до 3то колено и назад? И мене..

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
А ви текнува Јуве ко освои ЛШ ? Нит мене, чек дедо да го скорнам од гробон.

Безпари рак добивање од хуморов, бујрумте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom