- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.164
- Поени од реакции
- 10.129
Видиш, не знаев. Значи човек учи додека е жив.Не ви се мешам во муабетот, ама ова е големо М.
Видиш, не знаев. Значи човек учи додека е жив.Не ви се мешам во муабетот, ама ова е големо М.
Прејак момент. Дали ја сфаќаш симболиката?Да ти ебам крвта Андерсон за жабите у Магнолија. Говедо едно.
Да ти ебам крвта Андерсон за жабите у Магнолија. Говедо едно.
Прејак момент. Дали ја сфаќаш симболиката?
Иам фобија од жаби, не можам да ги гледам, ми се пореметува цело тело и психа. Мижејќи ги поминав тие сцени доека паѓаа тие проклети суштества. Поготово у тоа сцената коа се разделија Си Рајли и црвеноцвикерашот, мрбробрб0пс0оеос мршшшшшшшшш.Can it really rain frogs?
A heavy rain in which frogs come plummeting down isn't a pretty sight, but it happens more often than you'd think. Why do animals sometimes fall from the sky?science.howstuffworks.com
Грешка и кај мене дава.Некој ако има од вас хбо го дали ви го пушта налепница кратко мкд филм, кај мене дава грешка
HBO Max | Гледај HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network и многу други.
Кажи здраво на HBO Max, извонредна стриминг платформа, богата со одлични блокбастери, култни серии и популарни семејни фаворити.hbogo.mk
Постот ме потсети на 2003-2004 некаде кога ми купија ДВД плеер. Пред мене да ми купат, му купија на еден другар и прв пат го гледавме Гангс оф Њујорк. Која возбуда беше од звуковите кој ги пренесуваа звушниците. За скоро ми купија и мене, прв филм што го купив беше Троја и тоа лето го изгледав 50 пати, со секој другар кој ми доаѓаше му го пуштав. Филмови најчесто се изнајмуваа на еден ден за 50 денари. После купував од стариот пазар во Струмица за 50 денари, па со продавачот излеговме дека сме роднини па ми даваше без пари филмови. После 2-3 години дојдов до компјутер и тогаш се научивме за замунда, е тоа беше рај.Али не верувам и дека ќе ми даде нешто
Освен времето на ВХС, што била застарена технологија, да не речам уште ко сум се родил, другото сум го доживеал.
Само МРТ и Сител имав до кај 2004-та негде. Единствени извори на филмови за мене дотогаш. И да, гледав тоа што се даваше. А се даваа одлични наслови.
2004 набавив двд плеер, ама тешко доаѓав до филмови пошто немаше видеотека во мојов град, а не знаев никој што има компјутер да ми изреже двд.
Еј, додека другиве купуваа сувенири, играчки и трошеа на луна паркови, јас филмови купував од ексурзија.
Ми текнува и на првото ДВД што го купив, Enter the Dragon со Брус Ли и уште некој третолигашки филм со маестро Брус Ли. Уште го имам двд-то и мислам дека функционира, само омотот е малку напукнат.
Гледаш некоја тепачина на омотот и земаш, од кај знаеш каков е. Уште тогаш сум имал добар вкус.
Дури ми текнува и кога го земав филмот, имаше уште еден школски што беше ептен по филмови и имаше земено некој дел на Роки, го виде мој Брус Ли и ајде да се трампаме. Како не, за јебани Роки ќе го давам Брус Ли.
Немаш интернет и мобилен да проверуваш каков е филмот, гледаш сликичката/омотот на ДВД-то и купуваш, па ако те сјебале да ти стават некој шведски акциони, ќе се чудиш како да се правдаш пред твоите дома.
Компјутериве станаа актуелни последниве 10-13 години. Претходно во цело мое маало од 200 куќи, компјутери имаа само 2 куќи.
И мобилните пред 20 години беа изгор и ретко кој имаше. А за видео игри, нинтендо имаше, не плејстешани, мада и тоа немав, така што Бериќу Дундариону, и помладиве фатиле од тоа време ко се чекало пред телевизор само да пуштат некој филм и се гледало сè што пуштат. Без разлика што доста работи немало, убаво време.
Зошто е пропаганда?Не би се бунел дури и ако и дадат Оскар на Андра Деј за The United States vs. Billie Holiday. Ама филмот е тешко пропагандно срање! Препорака да не го гледате.