Ти си сигурно докторот од "Враќање во Иднината" само незнам кој дел па знаеш по 5 год што ке биде.Купи си два, слушам по 5 години уште повеќе ќе се кренеле цените па имај си на залиха за секој случај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си сигурно докторот од "Враќање во Иднината" само незнам кој дел па знаеш по 5 год што ке биде.Купи си два, слушам по 5 години уште повеќе ќе се кренеле цените па имај си на залиха за секој случај.

Читајќи, ми падна жал за децата што живееле со Миа Фароу. Нејзиното ненормално однесување резултирало со три самоубиства на децата ...https://off.net.mk/off-cafe/zoshto-nikoj-ne-go-prashuva-mozes-farou-za-vudi-alen
Интересно обраќање од страна на синот на Миа Фароу, кој ја кажува својата страна од приказната после толку години. Вуди не треба да биде во кош со останатите докажани педофили и злоставувачи, затоа што никогаш и немало цврсти докази дека направил такво нешто.

Da gleas ne sum znael deka dva saati iam vo stan sto ziveam, veruvaj ili ne smetkata e taa sto ja gleas tebe da ne te brojat na industriska tarifaАбе јас твојава сметка за 29дена (22.01 - 19.02) како што велиш од твоите 2 Амбер ја споредувам со мојата една Хансол... и испаѓа дека твоите 2 помалце потрошиле - ем тоа мојата е во малечка 17м2 соба со низок плафон.
Еве онака груба математика....
Прегледај го приврзокот 286217
Иначе кај мене сметката за минатиов месец (19.01 - 15.02) е 5.124 денари.
Затоа сумливо ми испадна ова што ти споделуваш... за една клима и плус други електрични апарати во куќата веродостојно звучи 3000 сметка за 29дена... ама за 2 клими воопшто не е веродостојно!
Да не испадне после да речеш дека втората Амбер ти е на друго броило![]()
Епа изгледа ти играла јамболијата Фебруариов....Da gleas ne sum znael deka dva saati iam vo stan sto ziveam, veruvaj ili ne smetkata e taa sto ja gleas tebe da ne te brojat na industriska tarifa
Vi prevod cjabe ti e tuka granafana merenja dokazuvanja smetkata e taa parite se tie a ti pak zamaraj se i meri, otidi im vo evn so grafa od grafana moze popust ke ti dadat ili puwti go meracot vo meterologija na bazdarenje moze on te krade....
Ти си сигурно докторот од "Враќање во Иднината" само незнам кој дел па знаеш по 5 год што ке биде.![]()
Сепак 5000 а не 3000.И кај мене и со две и со три клими сметките се на двете места по 5300ден
Таму кај што се две на мое изнадување сметка не е зголемена.
Хансолот го гледам се растерети и двете заедно трошат колку порано едната само што трошеше
https://g.co/kgs/c6P3x5Така се suska
Ahhahaha ne edna tuku 3 jambolii plus kapce iato kako tebe....a tvojata logika e 5 6 dena ladni ke potrosi poveke odkolku mesec dena okolu 0 toa e toa.Епа изгледа ти играла јамболијата Фебруариов....
Види нелогичностите се од твоите објави...
Во Декември сметката ти е 7 и кусур илјади, во Јануар скоро 6 илјади, а во Фебруар половинка од тие 2 сметки односно само 3 илјади.
Најголемиот студ годинава беше баш во Фебруар ем точно во периодот за кој ти е сметката (22.01 - 19.02).
Така да или си ја исклучил едната клима и си ги затворил вратите, или си се греел на 20С и си ја наметнал јамболијата што цела зима ја спомнуваш на форумов.

odednas mu teknalo da si sporeduva klimi i toa so MUSE so cena pod 500evra
prvo deda nauci da guuglas.