- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.832
- Поени од реакции
- 11.773
Зошто Џонтре не го свиѓнал Тесис? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Во име на сите од фан-клуб Интер, фала ти што го занимаваш со нешто, да одмориме малку од него.Абе за интер е и пак го пазам ко очиве. После џими ваков џими таков.

https://off.net.mk/off-cafe/zoshto-nikoj-ne-go-prashuva-mozes-farou-za-vudi-alenТоа го покренува прашањето до каде си спремна да бојкотираш силувачи и педофили.
Еве ќе ги избегнуваш Полански и Вуди.
Дали тоа покрива само филмови режирани од нив, или и како актери ќе ги бојкотираш? Има еден многу убав филм на Торнаторе, ама Полански глуми.
На страна и тоа, што правиме со продуцентите? Дали нема да гледаш ниту еден филм на Вајнштајн? Дали тоа значи дека ќе го проверуваш секој филм пред да го пуштиш дали е поврзан со силувач и педофил?
Не е ова обид да те предомислам, само ме интересира кои ти се критериумите за гледање филмови и до кој степен толерираш педофили и силувачи.

I care a lot netflix продукција а го нема кај нас, а кај америве го има @Zlatikevichius ти си специјалист за овие прашања![]()

Апсурд до бесвест. Ама Розамунд ми е у комшии преселена, ќе добие добра оценка

ПТА не е нешто тежок, има комерцијален аспект во неговите филмови па затоа не мистифицира премногу како некои други автори. Мене Магнолија ми е најубав негов филм а и воопшто еден од најдобрите на сите времиња. Од останатите, единствен тешко разбирлив и комплициран во однос на приказна ми е Инхерент Вајс кој од друга страна го гледам со восхит затоа што има перфектна монтажа и цел филм ми поминува многу брзо.Ќе ти ебам мртви филмови што гледам.
Време е да се посветам на господинот Пол Томас Андерсон и со свежа и (најверојатно) паметна глава да му ги изгледам 8те филмови. Не знам зошто ама имам некој впечаток дека е доста специфичен и на свој начин посебен режисер кој обработува малце комплексни карактери и теми.
Само There Will be Blood го имам гледано и сеуште не можам да го извадам од глава настапот на Даниел Деј Луис, иако филмот ми беше досаден морам да признаам, ама тој период гледав нешто друго и неспремен му влегов.
Сеа почнувам од почетокoт на неговата работа со Hard Eight.
Се надевам нема да ме разочара и ќе си добие почесно место на мојот ѕид со една слика урамена во рамка од Џамбо купена 90 денари.
Одиме.
![]()
Гееееј!

Ова мора да е една од најтажните работи што сум ги видел

Мене многу ми беше добар There Will be Blood. Комплексна приказна еСамо There Will be Blood го имам гледано и сеуште не можам да го извадам од глава настапот на Даниел Деј Луис, иако филмот ми беше досаден морам да признаам, ама тој период гледав нешто друго и неспремен му влегов.