I ti si vo pravo koga ke razmislam performansite se isti. Seer i scop samo neznacitelno se podobrija od koga otidoa na r32.Kaj koi toa modei na ME performansite se krenale 5%?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ti si vo pravo koga ke razmislam performansite se isti. Seer i scop samo neznacitelno se podobrija od koga otidoa na r32.Kaj koi toa modei na ME performansite se krenale 5%?
Изгледа не си ги видел цените последно Грција https://www.bestprice.gr/search?q=ap35vg за Грциве океј е 700 ЕУ за АП ... колку е кај нас 60к карти WAAAW MAN 300 еу транспорт од ГР до кај нас изгледа преку Финска да не одат за да стасаа во МКЗа Шверцована роба од Грција ти ли даваш гаранција @Pew PewПиши фирма со адреса или телефон на фирматата-сервис што ке покрие ваква ваша дупачка.
За шверчувањево во право си ако ти се расипи треба пак да идеш по граници ... + не заборај се враќа ДДВ на климите 600 еу ќе те ко кошта едно АП од ЛеринPozz 2 amberi pusteni 24/7Дај сметка 2500 за струја.6 саати 6500 струја,Панасоник,за 24 часа ако платил 12000 и не е многу.Ако е стоплен.Грее братучед,10500 сметка ама стоплен е,он задоволен е.Нема ништо против климата.Дај твоја сметка 2500 .
Informiraj se podobro koj e nov gazda na solunskoto pristaniste i od kaj doagaat klimite taka da ne e spekulacija site iz isi sto nosat od kina stradaat poradi transportot....На светска берза не е покачен бакарот.Ниту транспортот.
Ja te ne razumem zasto se tako obracas ? Nisu ovo nikakve basne. Klime Gree Muse tako rade. Ispravi me argumentovano, ako gresim. Za te pare, takav uredjaj u 2021. god ne sme da radi.Deda Trajko, a ti da odis na drugo mesto da raskazues basni....

Дан подлажуваш малу?Pozz 2 amberi pusteni 24/7
P.s popravka amber i ucrown do 13/1 posle 13ti 2xamber
Автоматски споено мислење:
Informiraj se podobro koj e nov gazda na solunskoto pristaniste i od kaj doagaat klimite taka da ne e spekulacija site iz isi sto nosat od kina stradaat poradi transportot....
Tebe ako te lazat za sve i svasta neznaci deka jas lazam p.s ne zaboravaj ova e amber ne e ln em mokno em ekonomicno hahahaДан подлажуваш малу?
Последната сметка што ти е од 3000 денари со датум на фактура: 24.02.2021 значи ја опфаќа таа ладната недела (од 12 до 19 фебруар) ич не ми е верна дека вклучува потрошна од две клими.... особено не 2 амбера.
Neznam mislam nema vo mk sporedi po kodovite na vnatresna nadvoresna ama mislam deka od vnatresnata nema da se isti....e sea me stavi vo misla dali muse trosese vo srbija ili viola....Ok, hvala na odgovoru @Ucrown.
Citao sam i tamo podosta oko Muse.
Koja je klima kaj vas isto sto je Muse vo Srbija ? Adekvatan model ?
Hocu da vidim da li je samo za srpsko trziste taj Muse proizveden ?
Не се решава ништо. 4 степени разлика прави У Краун, како и да ја подесуваш. А тоа не е баш пријатно..a pregrevanjeto se resava lesno so offset..
Дедо Трајко, ако глумиш Србин не дозволувај грешки. Пишувај српски, вака се гледа дека глумиш.Ok, hvala na odgovoru @Ucrown.
Citao sam i tamo podosta oko Muse.
Koja je klima kaj vas isto sto je Muse vo Srbija ? Adekvatan model ?
Hocu da vidim da li je samo za srpsko trziste taj Muse proizveden ?
Znaci mitsu so mustaci e

Ako odat nagore cenite da si nabavam eden Amber so vreme.Izgleda cenite ke idat nagore na klimive, taka se suska na golemo.
Ziv go fati isto ko drugion kolega sho go ispegla da ne go imenuvam SegaНе се решава ништо. 4 степени разлика прави У Краун, како и да ја подесуваш. А тоа не е баш пријатно.
Дедо Трајко, ако глумиш Србин не дозволувај грешки. Пишувај српски, вака се гледа дека глумиш.
Tebe ako te lazat za sve i svasta neznaci deka jas lazam p.s ne zaboravaj ova e amber ne e ln em mokno em ekonomicno hahaha
Sea verna li ti e ili nesto tebe ti trosi klimata izglea neverna ti e si gree i kaj nekoj drug
Ahhh be zlatko beee sve tebe nekoj nesto te laze i na kraj chapkunot kako i da go vikate ke ispadne najveke te izlazal, nego i video klip da ne treba od smetkava posto ti na sliki neveruvase samo na klipcinja haha

И кај мене и со две и со три клими сметките се на двете места по 5300денАбе јас твојава сметка за 29дена (22.01 - 19.02) како што велиш од твоите 2 Амбер ја споредувам со мојата една Хансол... и испаѓа дека твоите 2 помалце потрошиле - ем тоа мојата е во малечка 17м2 соба со низок плафон.
Еве онака груба математика....
Прегледај го приврзокот 286217
Иначе кај мене сметката за минатиов месец (19.01 - 15.02) е 5.124 денари.
Затоа сумливо ми испадна ова што ти споделуваш... за една клима и плус други електрични апарати во куќата веродостојно звучи 3000 сметка за 29дена... ама за 2 клими воопшто не е веродостојно!
Да не испадне после да речеш дека втората Амбер ти е на друго броило![]()
Znaci mitsu so mustaci e
Ako odat nagore cenite da si nabavam eden Amber so vreme.