Hisense se isto odlicni klimi za taa cena se top sto baras za 20000denari 3.5 I se vo nea so I feel, I site opciiAma gledaj korusnicite sto pisuvaat za hisense.....1 da pisese ok e...(ne mozam da uploadiram slika)
![]()
Screenshot-20210114-122325-com-facebook-lite
Image Screenshot-20210114-122325-com-facebook-lite hosted in ImgBBibb.co
Автоматски споено мислење:
И како прво која клима не прави дефрост секоја и тоа не зависи од климата туку од влажноста на воздухот и температурата, тоа се физички закони кои важат за сите клими и второ зависи од местоположбата на климата каде е поставена ,и во помала мера и од отеретувањето на климата а самата клима нема врска со зголемен број на дефрости и не изведувајHisense se isto odlicni klimi za taa cena se top sto baras za 20000denari 3.5 I se vo nea so I feel, I site opcii
Hisense е страшно добар бренд и ги има земено и Горење од Словенија кои држат 4%од продажбата на бела техника во Европа
Оди види го односот во горење сервисот имаат и најмал дел за сите модели
Дури Hisense е и подобар бренд од Грее и повеќе може да му се верува овој заклучок го темелам на односот кон горење што го имаат Hsense
И не шлапај кога не знаеш
А тоа со дефростиве се корисници кои никогаш немале клима па за тоа така зборуваат и оваа им е прво искуство благодарение на град Скопје, а кој ги наполни џебовите со пари на увозниците со клими наместо со тие пари да се донесеше плинот до секој дом па тогаш ке видете што е комфорт во греење по бадијала сметки и никој немаше да купува клими и загадување ке немашеHisense se isto odlicni klimi za taa cena se top sto baras za 20000denari 3.5 I se vo nea so I feel, I site opcii
И како прво која клима не прави дефрост секоја и тоа не зависи од климата туку од влажноста на воздухот и температурата, тоа се физички закони кои важат за сите клими и второ зависи од местоположбата на климата каде е поставена ,и во помала мера и од отеретувањето на климата а самата клима нема врска со зголемен број на дефрости и не изведувај
Hisense е страшно добар бренд и ги има земено и Горење од Словенија кои држат 4%од продажбата на бела техника во Европа
Дури Hisense е и подобар бренд од Грее и повеќе може да му се верува овој заклучок го темелам на односот кон горење што го имаат Hsense
И сеа ке ги те прават малоумна за 60000 клима оти не е грее климс а овој Стрелецот на форумов читав оти купил Митсибуши 2014 година наместо Грее crown во кој немал доверба а башка и ке ги велат оти таа потрошувачка е многу а на нивниот Амбер троши 750 вати и до 27000 при греење и чини 50000Avv kolku ste imale vreme i pamet da davate.. inace mojata klima e kupena lani za 60.800 den (bez wifi) so se montaza i e 5 kw Daikin Sensira vn.e. FTXF50A, nadv.e. RXF50B.
Godinava e kupena pak ista klima so cena od 62.000 denari (+wifi) so se montaza mestena kaj moite kade sega momentalno e postavena ma 24/25C vo silent i nekad vo prva brzina i troshi do 400 v maks... i ja odrzvucaa taa temp vo sekoe nivo i dalecina da izmerite. za dekmvri potrosil 198.4 kw, za noemvri 159.6 kwh.
Ne sakam da navlrguvam vo vasi kavgi, gree vs Japanec zatoa sto ne prodavam notu eden brend. Koristik sum na odreden brend i kako sekoj clen imam pravo na svoe mislenje i spodeluvanje iskustva. Fala bogu sto ne mi ja kupevte inace oci ke mi izvadivte gledajki kolku davate zor da gi omalazuvate drugite
Oznakite na klimata nisto ne mi znacat, bitno ni e deka se greeme dve kukji za smesni ceni!
И виваксот се најпродавани на секоја втора кука има Вивакс па тоа не значи оти се најдобриPo stoti pat, zapomni, nema veke ovci za sisanje da im prodavate po nenormalni ceni proizvodi so nalepnica t.e. "dzapanki".
Dokaz za toa e sto firmata sto ja prestavuvas, probala da bide uvoznik za Gree, pa gi otkacile i se zakacile da uvezuvaat Haier, ama kako poddilercinja.
Vi trebase kineska klima, za da prodadete nesto.
Dzapankive nema kako da se trosat kako porano, brendovi kako Gree/Midea/Haier/Hisense se poveke i poveke ke zimaat pazar od "dzapankive" nalepnici.
Ah be novopecen naucniku, Amber godisno se prodava kolku site modeli na Toshiba da gi soberes na kup, zaedno so Fujitsu.
Mislenjeto na krajnite korisnici e bitno, ne tvoeto i na 5 pajtasi tuka sto si lajkate, zapomni si go toa.
Али за тебе изгледа важи
Инаку 750вати со 2700 е за 3.5амбер а за 5.5 е 3300 со 1100-1200ватиHisense se isto odlicni klimi za taa cena se top sto baras za 20000denari 3.5 I se vo nea so I feel, I site opcii
И како прво која клима не прави дефрост секоја и тоа не зависи од климата туку од влажноста на воздухот и температурата, тоа се физички закони кои важат за сите клими и второ зависи од местоположбата на климата каде е поставена ,и во помала мера и од отеретувањето на климата а самата клима нема врска со зголемен број на дефрости и не изведувај
А тоа со дефростиве се корисници кои никогаш немале клима па за тоа така зборуваат и оваа им е прво искуство благодарение на град Скопје, а кој ги наполни џебовите со пари на увозниците со клими наместо со тие пари да се донесеше плинот до секој дом па тогаш ке видете што е комфорт во греење по бадијала сметки и никој немаше да купува клими и загадување ке немаше
И сеа ке ги те прават малоумна за 60000 клима оти не е грее климс а овој Стрелецот на форумов читав оти купил Митсибуши 2014 година наместо Грее crown во кој немал доверба а башка и ке ги велат оти таа потрошувачка е многу а на нивниот Амбер троши 750 вати и до 27000 при греење и чини 50000
И виваксот се најпродавани на секоја втора кука има Вивакс па тоа не значи оти се најдобри
Али за тебе изгледа важи
Последно уредено: