Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не играше Рома само против вас лошо. Секој дерби натпревар што јас сум го гледал, играат срање. Најтазе со Јувентус пред некоја недела. Види им ги резултатите, ако ништо друго, не мора да гледаш јас што сум пишал.Има една работа што од октомври се повторува тука.
Кога Милан ќе игра добро, како сега во прво, обавезно фановите на Интер пишуваат како противничката екипа е за никаде, треба да испадне од лига, да не освои место во ЛШ и сл.
Скоро никој не пишува дека и Милан изиграл добро, па затоа противниците изгледаат лошо.
![]()
Има една работа што од октомври се повторува тука.
Кога Милан ќе игра добро, како сега во прво, обавезно фановите на Интер пишуваат како противничката екипа е за никаде, треба да испадне од лига, да не освои место во ЛШ и сл.
Скоро никој не пишува дека и Милан изиграл добро, па затоа противниците изгледаат лошо.
![]()
Озбилно, а многу пргав играч е и борбен... и кога ќе даде гол не се ни смее да му ебем главата [emoji23]Ребич е најинтересен играч во Милан.....чоекот не покажва никаква емоција, јас го немам видено досега да се израдва коќе дај гол или да се насмее како чоек...нон стоп се понаша како да постигнал гол против поранешна екипа кај шо играл, или како да му е скурчено од фудбал.
и да не заборавиме дека е глуп онака ко чоек, се кладам имал по 8,9 единици уше у основноОзбилно, а многу пргав играч е и борбен... и кога ќе даде гол не се ни смее да му ебем главата [emoji23]
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Не знам што си сфатил, ја викам сите три ситуации беа за пенал. Таа на Калабрија, над Мхтаријан и над Леао...
Како да ти кажам, тимот не е добар, ама за да се бориш за Скудето во Серија А и не мора да бидеш којзнае што.Па со 7-8 бодови повеќе Јувентус би бил втор, на два три бода зад Интер и би се борел за титула. Значи повторно е муабетот дека е добра екипата ама не чини Пирло? И кој тука гледа нереално на работите сега?
Нај објективниот фан дами и господа, Интер излегол во групи и автоматски има просечен тим...Како да ти кажам, тимот не е добар, ама за да се бориш за Скудето во Серија А и не мора да бидеш којзнае што.
Еве лани Јувентус освои, а беше сосема просечен, Интер е прво место испадна во групи ЛШ, Милан е второ место, а се натпреварува во Лига Европа.
Кај вас интерашите постои еден голем проблем во перцепцијата на работите, особено во тоа да сфатите дека како прво и основно на клупата го имате убедливо најдобриот тренер во лигата.
Близу беше топката не заебавај, у нозе му беше на Калабрија, што не значи дека не е пенал. Тоа е тоа, имаше контакт и со новите правила и ВАР вакви ситуации се свират, практично секој контакт у 16 се свири.Да и дека тоа над Калабрија било најмалце за пенал. Според мене ако мислиш таќе многу си грешка. Мое мислење е дека тоа над Калабрија беше чист пенал, можда да е дискутабилно дека било на линија, иначе ногата ќе му ја одвалеше тој а не беше близу топка. А овие двете ситуације у второ не беа пенали според мене
Па не би рекол дека се криминално лоши. Можеби предходните сезони, оваа сезона се само лоши...Криминално лош Јувентус
Беше пенал тоа над Леао, дадоа после снимка го закачи Карсдорп позади по нозете Леао. Исссст пенал свирнаа над Лаутаро против Лацио, буквално. Гомното не го свирна пошо веќе им даде пенал на Милан, а имаше пред тоа сомнителна ситуација со Тео и Михтаријан. Тоа не беше пенал, ама не беше ни фаул во напад.. А овие двете ситуације у второ не беа пенали според мене
Колку утакмици се ебани од тие компензации на судиите. Проблем е што сакаат да бидат во главна улога и не сфаќаат дека се само спотер.Беше пенал тоа над Леао, дадоа после снимка го закачи Карсдорп позади по нозете Леао. Исссст пенал свирнаа над Лаутаро против Лацио, буквално. Гомното не го свирна пошо веќе им даде пенал на Милан, а имаше пред тоа сомнителна ситуација со Тео и Михтаријан. Тоа не беше пенал, ама не беше ни фаул во напад.
Па не би рекол дека се криминално лоши. Можеби предходните сезони, оваа сезона се само лоши...
tag Mondo, tag Scirea, tag tutti...![]()