Мислам дека на полувреме ако е замената не се брои, ако знај точно некој нека пиши баш ме интересира и мене.Еве и сега пенал за Милан не гледаат, компензираат.
Инаку Милан направи замени на 4 пати, нели дозволени беа само 3?
Да да, така е. Сега најдов.Мислам дека на полувреме ако е замената не се брои, ако знај точно некој нека пиши баш ме интересира и мене.
Епа ако тие две не биле, не знам зашто го свирна воопшто првиот? И на двете имаше контакт во многу поизгледна ситуација од таа на Калабрија.Не се губете тоа ни за Рома не беше пенал ниту за Милан после тоа.
И двете беа чисти пенали, тотално беше изгубен судијава.Не се губете тоа ни за Рома не беше пенал ниту за Милан после тоа.
Тоа на Леао беше чист пенал...доколку не свирнеа пенал за Милан во првото, ова сигурно ќе го свирнеа...вака проработи човечката класична психологија "да не му е многу два пенали"....Не се губете тоа ни за Рома не беше пенал ниту за Милан после тоа.
Па со 7-8 бодови повеќе Јувентус би бил втор, на два три бода зад Интер и би се борел за титула. Значи повторно е муабетот дека е добра екипата ама не чини Пирло? И кој тука гледа нереално на работите сега?Никој не негира дека Јувентус нема лоша средина, играчи како Бентанкур и Рабио кои на моменти не се ниту за клупа добри, ама Јувентус има состав, да со подобар тренер имаше 7-8 бодови повеќе.
И нормално ѓубрињата само против Интер ги искршија нозете и изиграја солидно....против Лацио,Јувентус и Милан тотални аматери....од 2017 ги немаме победено и се некако со глупи среќни голови се провлекуваат или нашите напаѓачи ќе изнапромашат све и сешто....коќе ни дојдат во Милано сега има 17 гола да му стегниме ако сите ни се здрави...да му ебам умрените.Какво ѓубре од тим се овие Рома сезонава. Ако они успејат да влезат во топ 4 на крај, со вакви игри на сите дерби натпревари, подобро да се преигра цела сезона одново.
Оној Манчини, на вториот гол на Милан, си застана после два чекори, воопшто не ни проба да уклиза за да го блокира аголот. Нешто што дефанзивците го учат на 12 години. Едноставно си се откажа човекот. Да сум му јас тренер, би го обесил после натпревар.
Епа ако тие две не биле, не знам зашто го свирна воопшто првиот? И на двете имаше контакт во многу поизгледна ситуација од таа на Калабрија.
Ова можда е точно, ама за Рома мислењето не е само од мечов, општо цело време се збори за Рома дека се дно на дерби мечевите. Овој Фонсека мислам дека у 2 години ниту едно дерби нема тепано, срамен лик.Има една работа што од октомври се повторува тука.
Кога Милан ќе игра добро, како сега во прво, обавезно фановите на Интер пишуваат како противничката екипа е за никаде, треба да испадне од лига, да не освои место во ЛШ и сл.
Скоро никој не пишува дека и Милан изиграл добро, па затоа противниците изгледаат лошо.
Не знам што си сфатил, ја викам сите три ситуации беа за пенал. Таа на Калабрија, над Мхтаријан и над Леао...Се заебаваш за пеналот над Калабрија така?
Ке издржи без проблем само да отпадне што побргу од ЛЕ.Ова можда е точно, ама за Рома мислењето не е само од мечов, општо цело време се збори за Рома дека се дно на дерби мечевите. Овој Фонсека мислам дека у 2 години ниту едно дерби нема тепано, срамен лик.
Инаку Милан во прво изигра одлично, 10 шута у рамки имаа, ги прегореа Рома. Проблемот со Милан е што кога нема да упали јакиот пресинг во прво полувреме? Во вторите полувремиња стандардно паѓаат и играат доста полошо, али у мечевите кај што добиваа воглавно препуштаа иницијатива и чекаа на контри, а кај што губеа бодови се мачеа и тегавеа и не можеа да креираат шанси. Тоа ти е Пиоли умрениот, и во Интер ги имаше истите проблеми, му умираа играчите после едно полувреме и у второ бродолом. Тешко дека со вакво темпо може да издржи Милан до крај на сезона без да изгуби значителен број на бодови.