Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.800
Еве и сега пенал за Милан не гледаат, компензираат.

Инаку Милан направи замени на 4 пати, нели дозволени беа само 3?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Еве и сега пенал за Милан не гледаат, компензираат.

Инаку Милан направи замени на 4 пати, нели дозволени беа само 3?
Мислам дека на полувреме ако е замената не се брои, ако знај точно некој нека пиши баш ме интересира и мене.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Не се губете тоа ни за Рома не беше пенал ниту за Милан после тоа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.800
Мислам дека на полувреме ако е замената не се брои, ако знај точно некој нека пиши баш ме интересира и мене.
Да да, така е. Сега најдов.
Таа замената на полувреме не се важи во тие три.

Screenshot_20210228-223953_Chrome.jpg
Автоматски споено мислење:

Епа ако тие две не биле, не знам зашто го свирна воопшто првиот? И на двете имаше контакт во многу поизгледна ситуација од таа на Калабрија.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Тоа на Леао беше чист пенал...доколку не свирнеа пенал за Милан во првото, ова сигурно ќе го свирнеа...вака проработи човечката класична психологија "да не му е многу два пенали"....

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Какво ѓубре од тим се овие Рома сезонава. Ако они успејат да влезат во топ 4 на крај, со вакви игри на сите дерби натпревари, подобро да се преигра цела сезона одново.
Оној Манчини, на вториот гол на Милан, си застана после два чекори, воопшто не ни проба да уклиза за да го блокира аголот. Нешто што дефанзивците го учат на 12 години. Едноставно си се откажа човекот. Да сум му јас тренер, би го обесил после натпревар.

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Никој не негира дека Јувентус нема лоша средина, играчи како Бентанкур и Рабио кои на моменти не се ниту за клупа добри, ама Јувентус има состав, да со подобар тренер имаше 7-8 бодови повеќе.
Па со 7-8 бодови повеќе Јувентус би бил втор, на два три бода зад Интер и би се борел за титула. Значи повторно е муабетот дека е добра екипата ама не чини Пирло? И кој тука гледа нереално на работите сега?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Какво ѓубре од тим се овие Рома сезонава. Ако они успејат да влезат во топ 4 на крај, со вакви игри на сите дерби натпревари, подобро да се преигра цела сезона одново.
Оној Манчини, на вториот гол на Милан, си застана после два чекори, воопшто не ни проба да уклиза за да го блокира аголот. Нешто што дефанзивците го учат на 12 години. Едноставно си се откажа човекот. Да сум му јас тренер, би го обесил после натпревар.
И нормално ѓубрињата само против Интер ги искршија нозете и изиграја солидно....против Лацио,Јувентус и Милан тотални аматери....од 2017 ги немаме победено и се некако со глупи среќни голови се провлекуваат или нашите напаѓачи ќе изнапромашат све и сешто....коќе ни дојдат во Милано сега има 17 гола да му стегниме ако сите ни се здрави...да му ебам умрените.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Има една работа што од октомври се повторува тука.

Кога Милан ќе игра добро, како сега во прво, обавезно фановите на Интер пишуваат како противничката екипа е за никаде, треба да испадне од лига, да не освои место во ЛШ и сл.

Скоро никој не пишува дека и Милан изиграл добро, па затоа противниците изгледаат лошо.

:D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Епа ако тие две не биле, не знам зашто го свирна воопшто првиот? И на двете имаше контакт во многу поизгледна ситуација од таа на Калабрија.

Се заебаваш за пеналот над Калабрија така?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Фонсека не памтам да победил дерби натпревар така што бев сосема лабав денес.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.055
Има една работа што од октомври се повторува тука.

Кога Милан ќе игра добро, како сега во прво, обавезно фановите на Интер пишуваат како противничката екипа е за никаде, треба да испадне од лига, да не освои место во ЛШ и сл.

Скоро никој не пишува дека и Милан изиграл добро, па затоа противниците изгледаат лошо.

:D
Ова можда е точно, ама за Рома мислењето не е само од мечов, општо цело време се збори за Рома дека се дно на дерби мечевите. Овој Фонсека мислам дека у 2 години ниту едно дерби нема тепано, срамен лик.

Инаку Милан во прво изигра одлично, 10 шута у рамки имаа, ги прегореа Рома. Проблемот со Милан е што кога нема да упали јакиот пресинг во прво полувреме? Во вторите полувремиња стандардно паѓаат и играат доста полошо, али у мечевите кај што добиваа воглавно препуштаа иницијатива и чекаа на контри, а кај што губеа бодови се мачеа и тегавеа и не можеа да креираат шанси. Тоа ти е Пиоли умрениот, и во Интер ги имаше истите проблеми, му умираа играчите после едно полувреме и у второ бродолом. Тешко дека со вакво темпо може да издржи Милан до крај на сезона без да изгуби значителен број на бодови.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Ова можда е точно, ама за Рома мислењето не е само од мечов, општо цело време се збори за Рома дека се дно на дерби мечевите. Овој Фонсека мислам дека у 2 години ниту едно дерби нема тепано, срамен лик.

Инаку Милан во прво изигра одлично, 10 шута у рамки имаа, ги прегореа Рома. Проблемот со Милан е што кога нема да упали јакиот пресинг во прво полувреме? Во вторите полувремиња стандардно паѓаат и играат доста полошо, али у мечевите кај што добиваа воглавно препуштаа иницијатива и чекаа на контри, а кај што губеа бодови се мачеа и тегавеа и не можеа да креираат шанси. Тоа ти е Пиоли умрениот, и во Интер ги имаше истите проблеми, му умираа играчите после едно полувреме и у второ бродолом. Тешко дека со вакво темпо може да издржи Милан до крај на сезона без да изгуби значителен број на бодови.
Ке издржи без проблем само да отпадне што побргу од ЛЕ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom