ЈуријАркадиевич
Модератор
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 1.821
- Поени од реакции
- 7.140
Потстанар и ништо друго од Полањски.
Потстанар и ништо друго од Полањски.
Па добро јас не сум многу битен. Ете глеј го мнозинството, 4ки, 5ки, срциња летаат на сите страни.А толку бев хајпнат да го глеам Тенант, ми скрши филм Џонтра... кец му стаил бе. Кец.
Ова не е непопуларно мислење. Сите се заебаваат со него. Ретко кој го смета за нешто осебно.M. Night Shyamalan има само еден врвен филм, 6то Сетило.
Другите му се тешко срање и тешки глупости односно сакам кажам не знам речам филмови.
Не ја сфаќам целата фама околу него и ставање на пеидестал како некој врвен трилер остварувач.
Можеби не е точно ова ама таков впечаток имам.
Тој е и причината за мојот пост.
Исто као Розмариното бебе да го глеав, пуштив трилер/хорор да глеам, а глеав глупости цело време.
Како може ова да е трилер не ми е јасно, и што е толку добро у филмов што цел форум паднал у несвест гледајќи по оценките на летербокс каде немилосрдно доби чист 1 од мене.
Што? Ај нека ми објасни некој, живо ме интересира.
Тоа го покренува прашањето до каде си спремна да бојкотираш силувачи и педофили.Ne sum gledala nieden film od Polanski, i ne planiram da gledam filmovi od pedofili siluvachi.
што е финтата со нетфликс?Vo retrospektiva ne mozam da gi odgledam filmovite.
I planiram toa da go pravam samo na dokazani manijaci i degenerici, a ne na sekoja krusa od #metoo.
Vo najmala raka, nema nikogas povtorno da go obnovam clenstvoto na netflix, i ke tepame piraterija. Ne deka ke im napravam dupka, ama toa se moi principi.
Poradi filmot Cuties. A i poradi toa sho imaat shit programa iskreno da zboruvame.што е финтата со нетфликс?
само што го изгледав и јас и тоа случајно го налетав на corvus diary листата добро филмчеГо изгледав рускиот The Spacewalker. После пола час гледање ти се чини дека немало дејствие, ништо не се случило сè уште, ама го држи вниманието до самиот крај.
аха, се сложувам дека имаат доста шит програма имаат и добра али слабо им оди, а гледам почнаа да удираат на документарци пошти највеќе им оди, а и од тие најаави од 71филм секоја недела по еден блокбастер мало сутра ништо добро до сега, како би рекол @wot halmark productionPoradi filmot Cuties. A i poradi toa sho imaat shit programa iskreno da zboruvame.