- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.379
- Поени од реакции
- 10.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е да не е излезена уште од печат. Знам, ја има во каталогот, ама јас пред некој ден бев во Три, и не ја видов таму.A vrakjaat li tri na messenger?
Sakam nekoi da poracam od sajtot no ne mozam megu niv da ja dodadam Kafka na Bregot. Uste sabajle im pisav, gi nema.

| Мостот Сан Луис Реј-Торнтон Вајлдер |
| Проектот Лазарус-Александар Хемон |
| Ништо-Кармен Лафорет |
| Фама за велосипедистите-Светислав Басара |
| Меланхолија на отпорот-Ласло Краснахоркаи |
| Наследена загуба-Киран Десаи |
| Господарот-Колм Тојбин |
Си ја земав "Аналекти" од тие за 100че и плус "12 животни правила" од Питерсон.Баш сакав да си земам нешто за читање и да избегам во Охрид, таман ќе ми стасаат
Ова ми е воглавном експериментален избор. Не секогаш препораките ми се поклопуваат со моите импресии и затоа од време на време правам мој избор.
Мостот Сан Луис Реј-Торнтон Вајлдер Проектот Лазарус-Александар Хемон Ништо-Кармен Лафорет Фама за велосипедистите-Светислав Басара Меланхолија на отпорот-Ласло Краснахоркаи Наследена загуба-Киран Десаи Господарот-Колм Тојбин

Update...Уште не ми стасаа книгите што ги нарачав од Три...Си ја земав "Аналекти" од тие за 100че и плус "12 животни правила" од Питерсон.
Дел беа потрошени (како "Време").
Башка. Арс Ламина имаат попуст на 30тина книги и Полица на сите книги 30%.

Гледај сега накај Матица.Update...Уште не ми стасаа книгите што ги нарачав од Три...![]()

Up-update