- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.161
- Поени од реакции
- 10.125
Можно е да не е излезена уште од печат. Знам, ја има во каталогот, ама јас пред некој ден бев во Три, и не ја видов таму.A vrakjaat li tri na messenger?
Sakam nekoi da poracam od sajtot no ne mozam megu niv da ja dodadam Kafka na Bregot. Uste sabajle im pisav, gi nema.
Баш сакав да си земам нешто за читање и да избегам во Охрид, таман ќе ми стасаат
Мостот Сан Луис Реј-Торнтон Вајлдер |
Проектот Лазарус-Александар Хемон |
Ништо-Кармен Лафорет |
Фама за велосипедистите-Светислав Басара |
Меланхолија на отпорот-Ласло Краснахоркаи |
Наследена загуба-Киран Десаи |
Господарот-Колм Тојбин |
Си ја земав "Аналекти" од тие за 100че и плус "12 животни правила" од Питерсон.Баш сакав да си земам нешто за читање и да избегам во Охрид, таман ќе ми стасаат
Ова ми е воглавном експериментален избор. Не секогаш препораките ми се поклопуваат со моите импресии и затоа од време на време правам мој избор.
Мостот Сан Луис Реј-Торнтон Вајлдер Проектот Лазарус-Александар Хемон Ништо-Кармен Лафорет Фама за велосипедистите-Светислав Басара Меланхолија на отпорот-Ласло Краснахоркаи Наследена загуба-Киран Десаи Господарот-Колм Тојбин
Update...Уште не ми стасаа книгите што ги нарачав од Три...Си ја земав "Аналекти" од тие за 100че и плус "12 животни правила" од Питерсон.
Дел беа потрошени (како "Време").
Башка. Арс Ламина имаат попуст на 30тина книги и Полица на сите книги 30%.
Гледај сега накај Матица.Update...Уште не ми стасаа книгите што ги нарачав од Три...
Up-update