Celebrity crush

• Креатор на темата Креатор на темата VanillaSky
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега мислам дека не е утната темата и се гледа разлика со онаа другата што е само за секс. Се знае што е crush. Актерките што ги постиравме се баш таков материјал. Тип на девојка што би ја водел на состанок, би ја шетал, би и правел романтики. А од друга страна се знае што е секс симбол.

Ања не би ја постирал во другата тема, а на Ким Кардашијан на пример не и е местото во оваа тема.

Како дете бев заљубен у Аврил Лавињ? ( мислам така се викаше) и девојка ми и беше љубоморна. Ама навистина, се убивав од гледање на тие 2 спота што ги имаше снимено. После, таму некаде 2 3 години покасно, и кој ме трае до ден ден, краш ми е Џенифер Конели. Да, тој што е паметен ќе заклучи дека сакам светли очи, и навистина е така.

да....ама сега не изгледа така! :D

GPnxTEW.jpg

...со неговата моментална женска! :)
ај да најдеме друг ама да изгледа сега добро, а не на стара слава! мене ич не ми текнува друг, освен Момоа и тој турчинот, ама ги постирав не е веќе интересно!:(
Кијану има психолошки момент, и уствари он наоѓа супститут на мајка му во старкава. И тоа не е за смеење и за она, госип зајадливи коментари, има човеков бајаги лоша судбина живеено. Го сакам и го обожавам и го почитувам како никој на планетава, не можам ништо лошо за човеков да пишам, едноставно архетип на светец ми е Кијану.

Роден е во погрешен свет, односно општество.

Последно уредено:
Како дете бев заљубен у Аврил Лавињ? ( мислам така се викаше) и девојка ми и беше љубоморна. Ама навистина, се убивав од гледање на тие 2 спота што ги имаше снимено. После, таму некаде 2 3 години покасно, и кој ме трае до ден ден, краш ми е Џенифер Конели. Да, тој што е паметен ќе заклучи дека сакам светли очи, и навистина е така.
Ау да очите на Аврил се фантазија. Таква малечка, нежна, ситна, светла коса и уште со тие очи, беше прва љубов на голем број основци. А и немаше лоши песни.

Истиот проблем го имаме, паѓаме на светли очи. :D

maxresdefault.jpg

Кијану има психолошки момент, и уствари он наоѓа супститут на мајка му во старкава. И тоа не е за смеење и за она, госип зајадливи коментари, има човеков бајаги лоша судбина живеено. Го сакам и го обожавам и го почитувам како никој на планетава, не можам ништо лошо за човеков да пишам, едноставно архетип на светец ми е Кијану.

Роден е во погрешен свет, односно општество.

Кеану е 9 години постар од Александра, каква старка

Ja ставив во темана со која од познатите фаци би сакале да имате секс, мада се покајав, би сакал со оваа ол деј, ол најт, 24/7 да живеам заедно. Дури и за шминка и квантна физика да ми зобрува нема да ми е досадно. Ниту нејзиниот лош вкус за облека (според мое видување).

П. С. Пак морам вака слики да објавувам. :mad:

Ja ставив во темана со која од познатите фаци би сакале да имате секс, мада се покајав, би сакал со оваа ол деј, ол најт, 24/7 да живеам заедно. Дури и за шминка и квантна физика да ми зобрува нема да ми е досадно. Ниту нејзиниот лош вкус за облека (според мое видување).

П. С. Пак морам вака слики да објавувам. :mad:

A gde je slika ?

Back
На врв Bottom