interlove
Die with memories not dreams
- Член од
- 14 ноември 2014
- Мислења
- 2.440
- Поени од реакции
- 3.698
Подобро да го терам магарето отколку да терам дискусија со тебе.Претпоставував дека нема да ме разбериш иако имав мала надеж....терај магарето
Подобро да го терам магарето отколку да терам дискусија со тебе.Претпоставував дека нема да ме разбериш иако имав мала надеж....терај магарето
Јас ?Па и Интер и Јуве, првите само од Милан изгубија, вторите сега од Фиорентина го загубија својот прв меч во Серија А сезонава. Блам допре Стефи.
Не, сам себе си се вика Стефи кој ќе допре блам.Јас ?
Ме намовна дуриНе, сам себе си се вика Стефи кој ќе допре блам.
Му е подобро на душичката!
Чуден чуек е стефи-кобе!
Ponekogas zaborava da gi ispie apcinjata, pa znae vakvi ispadi da ima..Не, сам себе си се вика Стефи кој ќе допре блам.
Му е подобро на душичката!
Чуден чуек е стефи-кобе!
Мора да се признае мошне интересен и возбудлив израз.Ме намовна дури
"Учиме Битолски заедно со Чолисмо "Мора да се признае мошне интересен и возбудлив израз.
A со лекциите по шпански до кај си ?"Учиме Битолски заедно со Чолисмо "
Ти требат часој ? ИнбоксA со лекциите по шпански до кај си ?
ниеден од нас не се бунеше за црвениот на Квардадо, туку на недоделениот црвен на Борха Валеро.. заслужи и тој црвен..Тек сега гледав хајлајтс од мечот Јувентус и Фиорентина и не можам да разберам во каква илузија живеат Јувенташиве, оној стартот на Квардадо беше за во затвор, а тука се чудат зашто добил црвен, да беше некој по стаклен играч она ќе беше скршена нога... Весино со Јувентус доби црвен за многу по лабав старт и на истиот натпревар Пјаниќ не доби црвен за мајагери во стомак при ВАР, за нив беше нормално се...
Абе кој не се буневте, тука сите бевте со мозочни удари некои Аталанти спомнувавте, како таму не дале црвен, некои критериуми по теркот на Мондо Цвеле... Бјанконероверо со укочена лева страна на главата од 5 мозочни удари и сите изумрени клетки ги пцуеше судиите... Истата таа Аталанта лани не доби не еден туку два пенали за игра со рака и со тоа се докопавте до бод со кој освоивте титула...ниеден од нас не се бунеше за црвениот на Квардадо, туку на недоделениот црвен на Борха Валеро.. заслужи и тој црвен..
Втор жолт а не директен црвен. Пенал беше ситуацијата на Бернардески или не?Абе кој не се буневте, тука сите бевте со мозочни удари некои Аталанти спомнувавте, како таму не дале црвен, некои критериуми по теркот на Мондо Цвеле... Бјанконероверо со укочена лева страна на главата од 5 мозочни удари и сите изумрени клетки ги пцуеше судиите... Истата таа Аталанта лани не доби не еден туку два пенали за игра со рака и со тоа се докопавте до бод со кој освоивте титула...
Треба срам да ви биде кога критикувате судии, лани 12 директни бодови ви беа подарени со судиски поклони, уште 'пеналот што го направил Лаутаро' го зборите (Имаше фаул врз Лаутаро и паѓајќи го собори противничкиот играч, тоа според Јувенташки критериуми е пенал)...
А да, тоа на Борха Валеро врска немаше од црвен...