Се подсобрав малце па да кажам нешто и ја (коа ни го здрвија третиот гол како сум ја рокнала фотељата, едвај одам сеа, многу се изнервирав у пм).
Како почна мечот до кај 15та минута, си викам ајдеееее 5-1 не ни бега. Али после тоа, Лацио ја презема играта, сакате негирајте, таа е вистината. Според играта бев сигурна дека израмнуваме, шо и се деси. Ама, АМА Инзаги мораше да се истакне со пичкосуењето, само шо видов дека ги вади Сергеј и Чиро, претчуствував одма шо ќе се деси, такво пцуење немав дадено од со Бриж мечот истово коа го напраи, па едвај спасивме пласман даље. Значи зборено е овде 100 пати, за таков пичкарски потег, си заслужи Инзаги пораз. Јас бев сигурна дека после Бриж сфатил нешо чоекот, ама јок. Многу болен пораз, многу тешко го доживеав, уште не сум целосно опраена. Хрк пу!
Е сеа, морам да честитам на Милан, првпат ги гледав асално годинава, убав фудбал играат, со среќа понатака.
Марли ти не какај, мора да постојат секакви екипи, иначе фудбалот немаше да е толку интересен и да збудалуваме до волку. Еве мојава десна нога ќе ти каже, уф колку боли у пизду..