Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.212
Немам план да одговорам и да губам време Оти ќе се навраќаме само назад од една ќе се оди на др трета утакмица на петта. Јас фино лепо прашав дали беше пенал или не. За Де ситуации јас нити реков нешто нити реков дека не се случиле.

Прашањето беше за пеналот така да слободно ти заобиколиме.
Значи немаш време да одговориш на две прашања а имаш време да се утепаш барајќи видео за дајверот Бернардески?
Ти фино лепо праша дали е пенал или не, сите тука фино лепо ти одговоривме НЕ. Дури и Мондонико ти објасни да не се резилите и да пцуете по судиите кога Јуве изигра катастрофа и заслужи пораз.
Незнам што си упорен ко да си мутирана верзија од Горила и Бјанконеро па и после 5 дена упорен си со докажувањата на некој си непостоечки пенал. За она со Роналдо не сакам ни да зборам. Ако ја гледаше утакмицата убаво покажаа снимка како пробува да извлече пенал одма штом влезе во шеснаесетник.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Значи немаш време да одговориш на две прашања а имаш време да се утепаш барајќи видео за дајверот Бернардески?
Ти фино лепо праша дали е пенал или не, сите тука фино лепо ти одговоривме НЕ. Дури и Мондонико ти објасни да не се резилите и да пцуете по судиите кога Јуве изигра катастрофа и заслужи пораз.
Незнам што си упорен ко да си мутирана верзија од Горила и Бјанконеро па и после 5 дена упорен си со докажувањата на дајверството. За она со Роналдо не сакам ни да зборам. Ако ја гледаше утакмицата убаво покажаа снимка како пробува да извлече пенал одма штом влезе во шеснаесетник.
Не планирам да губам поќе време оти џабе ќе се вртиме во круг. Ти имаш такво мислење и гледање и во ред не ми смета, јас си го кажав моето. Бесцелно е едноставно.

Кај реков јас дека не заслужи пораз Јувентус? Врати се прочитај наназад и во Фан Клуб Јуве жити се понајмило не си вади од ум. Изгледа не сум јас мутираната верзија :icon_lol:

Види ги мислењата мои за време на утакмциата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.212
Не планирам да губам поќе време оти џабе ќе се вртиме во круг. Ти имаш такво мислење и гледање и во ред не ми смета, јас си го кажав моето. Бесцелно е едноставно.

Кај реков јас дека не заслужи пораз Јувентус? Врати се прочитај наназад и во Фан Клуб Јуве жити се понајмило не си вади од ум. Изгледа не сум јас мутираната верзија :icon_lol:

Види ги мислењата мои за време на утакмциата.
Ти си тој што се врти во круг. Роналдо отиде на одмор, на Ериксен му се роди син ти уште бараш видео по мерка да ни докажеш дека било пенал

Иначе, многу ретко отварам останати фан клубови, сигурно нема сега тоа да го правам да видам ти што си рекол.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Ти си тој што се врти во круг. Роналдо отиде на одмор, на Ериксен му се роди син ти уште бараш видео по мерка да ни докажеш дека било пенал

Иначе, многу ретко отварам останати фан клубови, сигурно нема сега тоа да го правам да видам ти што си рекол.
Епа ко така не гледам потреба од ставање зборови в уста кога не си ни видел.

Уживај ;)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
со тоа се докопавте до бод со кој освоивте титула...
Треба да се уведе некое правило за тимови што решаваат прашање на титула 4-5 кола до крај, да не смеат да одмараат првотимци и да мора да играат со 100% до крај на сезона, пошто се дешаваат вакви постови, затоа што одредени навивачи имсат нереална слика за вистинската состојба.

И да мислат дека уствари биле у мртва трка за борба за титула пошто на крај 1 бод била разликата и Интер не станал шампион ради не свирениот пенал за Аталанта :pos: :pos: :pos:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.441
Поени од реакции
7.725
Треба да се уведе некое правило за тимови што решаваат прашање на титула 4-5 кола до крај, да не смеат да одмараат првотимци и да мора да играат со 100% до крај на сезона, пошто се дешаваат вакви постови, затоа што одредени навивачи имсат нереална слика за вистинската состојба.

И да мислат дека уствари биле у мртва трка за борба за титула пошто на крај 1 бод била разликата и Интер не станал шампион ради не свирениот пенал за Аталанта :pos: :pos: :pos:
Абе да беше само еден бод во прашање, имаше анализи во Италија со поклонети преку 12 бода, прашање беше дали во ЛШ ќе играа... Не е ни до Сари ни до Пирло, едноставно тимот им тоне и само судиите може да ги вадат.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Абе да беше само еден бод во прашање, имаше анализи во Италија со поклонети преку 12 бода, прашање беше дали во ЛШ ќе играа... Не е ни до Сари ни до Пирло, едноставно тимот им тоне и само судиите може да ги вадат.
Тоа е кога човек има кратка меморија, си запамтил дека на крајот јуве имаше некоја бодовна предност од второпласираниот и сега ќе се курчи дека знае нешто повеќе од нас... а заборава типов колку само помош добиваа ајдуциве низ цела сезона. Човекот ситуацијата лани ја проценува само во завршните 3 кола.

Но неможам да го кривам човекот, бидејќи лани имаше трауми, неможе повеќе да памти.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Плаче за добиен дрес од Рома и Џеко! Затоа младинава у светов е за нигде, овој за две године ќе сака операција за смена на пол да прае!

Пупоне не замарај од трите акаунта се зезав, се греемо дома со вакви видеа што ќе ти го стоплат срцето!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.800
Плаче за добиен дрес од Рома и Џеко! Затоа младинава у светов е за нигде, овој за две године ќе сака операција за смена на пол да прае!

Пупоне не замарај од трите акаунта се зезав, се греемо дома со вакви видеа што ќе ти го стоплат срцето!
Ти чекаше да видиш дали постот ќе има помалку од три лајка, за да го ставиш фамозното "ноу бади ќерс", али срце јуначко не издржа да префрли :D

Добро е што малиот плаче за дрес од Џеко, да не почнат младиве да плачат за дрес од Кастиљехо, е тад само веч најебали:icon_mrgr:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ти чекаше да видиш дали постот ќе има помалку од три лајка, за да го ставиш фамозното "ноу бади ќерс", али срце јуначко не издржа да префрли :D

Добро е што малиот плаче за дрес од Џеко, да не почнат младиве да плачат за дрес од Кастиљехо, е тад само веч најебали:icon_mrgr:

Само Салемакерс бабане !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom