- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.844
- Поени од реакции
- 115.995
Господ нека го поживи Пирло и нека го чува долго на клупата на Јувентус. ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Ок не е битноМислев дека не можиш поглупо нешто да напишиш од онај коментар пред некое време ама ме демантира.
Во право беше @Клипче не треба чоек да те предизвика тебе.
Зашто? Па не е доволно што има играно финале ЛШ?Што мислеа во Јуве кога на Пирло му го дадоа Јувентус...
Е така е точно.Што мислеа во Недвед и Ањели кога на Пирло му го дадоа Јувентус...
За Тотенхем не навиваш?Тука била забавата.
Јувхехехе!!!!!
Ништо не е завршено сите опции се во играЕ така е точно.
Паратичи сакаше искусна варијанта. За ова треба глас да паднат. Сезоната и борбата за титула заврши не дека бев голем оптимист убаво си пишав во фан клубот оваа сезона немам очекувања ама ова е дно.
Пирло треба да си купат на младинци тренер нена прв тим. Можи нема лоша замисла можи фали искуство не знам...
А и добро е ваква сезона да се деси, на секоја ера му иди крај. Белким ќе се сместат некако мн в гла му удрија тие 9 титули. Недвед мора да си оди главен кеивец за отказот на Алегри и изборот на Сари и дел од засилувањата
Нека го вратат Алегри дури е на платен список дури има време Оти и ЛШ ќе е тешко да се фати.
Автоматски споено мислење:
За Тотенхем не навиваш?
А што има везе, не смеам да зборам? Убаво ми е да гледам како стига кармата.Автоматски споено мислење:
За Тотенхем не навиваш?
Не бе онака те прашвам чисто информативно.А што има везе, не смеам да зборам? Убаво ми е да гледам како стига кармата.
Карма за што?Убаво ми е да гледам како стига кармата.