Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што мислеа во Јуве кога на Пирло му го дадоа Јувентус...

Што мислеа во Недвед и Ањели кога на Пирло му го дадоа Јувентус...

Е така е точно.

Паратичи сакаше искусна варијанта. За ова треба глас да паднат. Сезоната и борбата за титула заврши не дека бев голем оптимист убаво си пишав во фан клубот оваа сезона немам очекувања ама ова е дно.

Пирло треба да си купат на младинци тренер нена прв тим. Можи нема лоша замисла можи фали искуство не знам...

А и добро е ваква сезона да се деси, на секоја ера му иди крај. Белким ќе се сместат некако мн в гла му удрија тие 9 титули. Недвед мора да си оди главен кеивец за отказот на Алегри и изборот на Сари и дел од засилувањата

Нека го вратат Алегри дури е на платен список дури има време Оти и ЛШ ќе е тешко да се фати.
Автоматски споено мислење:

Тука била забавата.

Јувхехехе!!!!!
За Тотенхем не навиваш?

Е така е точно.

Паратичи сакаше искусна варијанта. За ова треба глас да паднат. Сезоната и борбата за титула заврши не дека бев голем оптимист убаво си пишав во фан клубот оваа сезона немам очекувања ама ова е дно.

Пирло треба да си купат на младинци тренер нена прв тим. Можи нема лоша замисла можи фали искуство не знам...

А и добро е ваква сезона да се деси, на секоја ера му иди крај. Белким ќе се сместат некако мн в гла му удрија тие 9 титули. Недвед мора да си оди главен кеивец за отказот на Алегри и изборот на Сари и дел од засилувањата

Нека го вратат Алегри дури е на платен список дури има време Оти и ЛШ ќе е тешко да се фати.
Автоматски споено мислење:

За Тотенхем не навиваш?
Ништо не е завршено сите опции се во игра

Aјде бе кулирајте нека земат еднаш и они, 9 години дупење очите им излегоа :D.Реметот си е на место али што има апла струи во федерацијата контра Јувентус има. Ваков криминал од судење одамна неам гледано, па како одмавнува со рацете мислиш Колина е хахххахах :D. Одамна нема жар без публика, извештачено и искривено е се,лигава е станата толкаво дно да не може да се опише, и не е од сега, од пред 3-4 години, лани таков трул Јувентус освои, оваа година ете Милан со Селјасдјсаодхајс како и да се вика ќе освои и то е то :D, Сериа А ака трета лига исток.

А што има везе, не смеам да зборам? Убаво ми е да гледам како стига кармата.
Не бе онака те прашвам чисто информативно.
Јас пак мислев навикнат си на лузерски изданија па позната територија ти е :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom