UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Идриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Шака Хислоп :cool:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.533
Поени од реакции
22.188
Ofsajdot na Gladbach moze da se dade ama ne mora. Teska situacija, igracot e nekade vo blizina na golmanot ama na snimkata dobro se gleda deka golmanot ima sloboden vid. Ali na kraj Gladbach ja prokocka pred toa so neresenite.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.476
Поени од реакции
114.382
Ofsajdot na Gladbach moze da se dade ama ne mora. Teska situacija, igracot e nekade vo blizina na golmanot ama na snimkata dobro se gleda deka golmanot ima sloboden vid. Ali na kraj Gladbach ja prokocka pred toa so neresenite.
?
Како може, а и не мора? Со самото тоа што рипна Емболо влијаеше на играта и му попречи на Ханда. Можеби, ама велам можеби, ако стоеше у место немаше да се поништи голот, мада и тогаш е сомнително.

Инаку сеа Ајакс сакам 15-0 да ги тепа Аталанта и да исчезнат веќе да не ги гледам. Не знам од која причина ама ужасно ме нервира оваа екипа, нарочито тоа гомното Гасперини што две сезони по ред влага у ЛШ и мисли дека стана Фергусон па секоја утакмица нешо притисок врз судии, жути картони добива, ова она. Мрш ви ебам тоа миџетите. :D

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.377
Поени од реакции
3.177
Вечер дерби на дербињата...кој од кој поутепан....и тренери и играчи...очобол на малите екрани...
Добро е само што ќе тепа ПСЖ рутински без стресови..ова - она...и што се фит Де Хеа, Погба, Телес, Марсијал и Мектоминеј за девилите...

MroUzvOI.png

Џ

Џонтра Волта

Гостин
уште тоа му фали у животот на џонтра ... покрај пари, храна, покрив над глава и останато за нормални услови за живот.

мех, тоа Стекот за Алегри, јас сум добро познат голем фан на господинот Диего Пабло Симеоне во јавноста познат како Чоло.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
А ти путе кај беше пред да израмните
Не знам кој е путе, физиолошки сепак си ти.

Ја гледав утакмицата, не киснам на форум и да барам линкови (како ти што си правела синоќа) за утакмица од ЛШ како некој бот, ој ти Богу на трета лига во Англија, четврта лига во Италија и детски категории во Шпанија. Срамота е да бараш линкови за ЛШ, а во исто време да глумиш дека пратиш се живо и диво.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.611
Поени од реакции
18.859
Не знам кој е путе, физиолошки сепак си ти.

Ја гледав утакмицата, не киснам на форум и да барам линкови (како ти што си правела синоќа) за утакмица од ЛШ како некој бот, ој ти Богу на трета лига во Англија, четврта лига во Италија и детски категории во Шпанија. Срамота е да бараш линкови за ЛШ, а во исто време да глумиш дека пратиш се живо и диво.
Ааааа извини тии, не сме сите Стелт со сателитски по дома
Ниту ја гледав утакмицата синоќа, да ти кажам право, ја пуштив така малце, попратно ја следев.
Срамота било да бараш линкови за натпревар, божемипрости :facepalm:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.404
Поени од реакции
4.417
Ааааа извини тии, не сме сите Стелт со сателитски по дома
Ниту ја гледав утакмицата синоќа, да ти кажам право, ја пуштив така малце, попратно ја следев.
Срамота било да бараш линкови за натпревар, божемипрости :facepalm:
Па не е срамота да бараш линкови за натпревар, ама на сите изгледани утакмици од 1 до 4 лига во секоја земја, многу време ти оди на барање квалитетен стрим :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.611
Поени од реакции
18.859
Па не е срамота да бараш линкови за натпревар, ама на сите изгледани утакмици од 1 до 4 лига во секоја земја, многу време ти оди на барање квалитетен стрим :D
Е јебг ми ја исклучија кабловската, неплатени сметки, корона криза ова она :D

Kajgana Shop

На врв Bottom