Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.831
- Поени од реакции
- 17.468
Па и јас, побратиме.
Па и јас, побратиме.
Шака ХислопИдриз Камени,Елтон,Онана,Манданда.Овие сите ко мали паднале од дрво,ќе бранат ко мрднати, и оп наеднаш имаат прекин на филм.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Haha kaj ti tekna, alal da ti eШака Хислоп
?Ofsajdot na Gladbach moze da se dade ama ne mora. Teska situacija, igracot e nekade vo blizina na golmanot ama na snimkata dobro se gleda deka golmanot ima sloboden vid. Ali na kraj Gladbach ja prokocka pred toa so neresenite.
Mendy?Па не постои добар голман а да е црнец. Еден таков кажи ми само... Дида не се брои усс, чоколаден е хехехехехее дасе нашалевме да ти ебам мајката
Во ред смирете се со 3 добри утакмици не мора ништо да значи, да оставиме времето да покаже. Башка црнец е нели, секогаш може да заебе работа.Mendy?
уште тоа му фали у животот на џонтра ... покрај пари, храна, покрив над глава и останато за нормални услови за живот.
Не знам кој е путе, физиолошки сепак си ти.А ти путе кај беше пред да израмните
Ааааа извини тии, не сме сите Стелт со сателитски по домаНе знам кој е путе, физиолошки сепак си ти.
Ја гледав утакмицата, не киснам на форум и да барам линкови (како ти што си правела синоќа) за утакмица од ЛШ како некој бот, ој ти Богу на трета лига во Англија, четврта лига во Италија и детски категории во Шпанија. Срамота е да бараш линкови за ЛШ, а во исто време да глумиш дека пратиш се живо и диво.
Па не е срамота да бараш линкови за натпревар, ама на сите изгледани утакмици од 1 до 4 лига во секоја земја, многу време ти оди на барање квалитетен стримАаааа извини тии, не сме сите Стелт со сателитски по дома
Ниту ја гледав утакмицата синоќа, да ти кажам право, ја пуштив така малце, попратно ја следев.
Срамота било да бараш линкови за натпревар, божемипрости
Е јебг ми ја исклучија кабловската, неплатени сметки, корона криза ова онаПа не е срамота да бараш линкови за натпревар, ама на сите изгледани утакмици од 1 до 4 лига во секоја земја, многу време ти оди на барање квалитетен стрим
Мората е шампион во таа категорија!Нема играч со повеќе поништени голови од Жезус.
Колку само се има радувано во празно.