UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Се надевам дека не сте озбилни?
Му се втрчал,овој оној не му се втрчал.
Ало има удар прв глава во глава,правилото е тоа црвен картон.
Не е правилото кој му се втрчал,Паредес го испровоцирал бог да чува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Судијава не може да го смисли Паредес :pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Дај нека го трнат тоа фејк публика звукот у позадина дека пре би да ги слушам тренерите и резервните играчи како урлаат на одлуки и голови него ли што и кој кур да е тој "демек публика имаме" ефектот.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Секакво циганчење сум вишол, ама ова на Фред е врвот. Го нагазува тој од ПСЖ со ѓон и он се фрла и се тркала ко нагазна мина да згазнал. Брејјјј немогуче циган

Член од
14 април 2012
Мислења
32.598
Поени од реакции
66.351
Чист црвен беше, 100% бев сигурен дека ке го исклучи. До сега, немам видено судија да иде да проверува ВАР, и на крај да извади жолт картон. Ја на полувреме би го извадил, очигледно имаат некоја закачка со Паредес и од претходно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.725
Поени од реакции
43.791
И јас мислам дека не му даде црвен пошто Паредес му влезе на Фред прв, а овој само го оттурна.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Се надевам дека не сте озбилни?
Му се втрчал,овој оној не му се втрчал.
Ало има удар прв глава во глава,правилото е тоа црвен картон.
Не е правилото кој му се втрчал,Паредес го испровоцирал бог да чува.
Паредес му влета прв со што му ја спушти главата кон Фред, на што тој реагира така и овој падна како покосен...можеби затоа не му даде црвен. Според мене можеше да попие црвен Фред. Не смее да потпадне на таква провокација сепак.

Но, од друга страна иритантни се овие театрални падови на допир со цел да се казни противникот со црвен (истото го мислам и за падот на Алиоски). Поготово во мечеви кога има сериозно лактање со намера и не се санкционира истото...

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Фред совршено ќе се вклопи во псж, ист карактер е со пола екипа. Замислете средина Фред, Паредес и Ерера, какви лигавици од луѓе :pov:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.102
Не е црвен бе преку куров ако си заржеле. Не го удри него имаше контакт у стилу ко туркање нешто, по што Паредес падна како покосен. Јас него би го исклучил зашо се лигави корен да му ебам.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Паредес му влета прв со што му ја спушти главата кон Фред, на што тој реагира така и овој падна како покосен...можеби затоа не му даде црвен. Според мене можеше да попие црвен Фред. Не смее да потпадне на таква провокација сепак.

Но, од друга страна иритантни се овие театрални падови на допир со цел да се казни противникот со црвен (истото го мислам и за падот на Алиоски). Поготово во мечеви кога има сериозно лактање со намера и не се санкционира истото...

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Брат јасно ми е али тоа е стандардно во фудбалот,тие закачки и провокации ако потпаднеш под нив тогаш јадеш црвен.
И на дуелот на Пепе со Џани,на црвениот му претходеа провокации и закачки од страна на Џани.Еден член горе напишал го бркал Пепе по терен :pos:.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не би било црвен поради тоа што Фред го повредил или не знам што. Туку генерално се окарактеризирува како ,,violent conduct" и генерално следува црвен картон. Да беше во Премиер Лига, Фред ќе одеше на туширање. Во Европа изгледа се потолерантни.

Знам и мене не ми се допаѓа, ама не е ова од вчера. Паметам лани Рашфорд против Барнли беше исклучен за посмешен обид од овој (се кошкаа со Фил Бардсли нешто).

Kajgana Shop

На врв Bottom