Ne se zezaj, pa ovoj Paredes od doma nemozat da go smislat, a ne drugi.Судијава не може да го смисли Паредес
Не гледам. Го оттурна со раце? Ако е со глава, не е тоа оттурнувањеИ јас мислам дека не му даде црвен пошто Паредес му влезе на Фред прв, а овој само го оттурна.
Паредес му влета прв со што му ја спушти главата кон Фред, на што тој реагира така и овој падна како покосен...можеби затоа не му даде црвен. Според мене можеше да попие црвен Фред. Не смее да потпадне на таква провокација сепак.Се надевам дека не сте озбилни?
Му се втрчал,овој оној не му се втрчал.
Ало има удар прв глава во глава,правилото е тоа црвен картон.
Не е правилото кој му се втрчал,Паредес го испровоцирал бог да чува.
Брат јасно ми е али тоа е стандардно во фудбалот,тие закачки и провокации ако потпаднеш под нив тогаш јадеш црвен.Паредес му влета прв со што му ја спушти главата кон Фред, на што тој реагира така и овој падна како покосен...можеби затоа не му даде црвен. Според мене можеше да попие црвен Фред. Не смее да потпадне на таква провокација сепак.
Но, од друга страна иритантни се овие театрални падови на допир со цел да се казни противникот со црвен (истото го мислам и за падот на Алиоски). Поготово во мечеви кога има сериозно лактање со намера и не се санкционира истото...
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk