ATP тенис - општа дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.988
Како успеа све ова да поебе Сашкава стварно не сфаќам...


Саша Греј > Саша Зверев
Автоматски споено мислење:

Пуштете Бени Хил песната, ајде..

какви цепаници еј..

:tapp:
 
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.035
Поени од реакции
6.633
4 saata igraat
Poslednive pola saat e vidlivo ova so nogata
Куцаше два дена ама никој не го сети..... Господ напомош и на АТП и на ВТА за брзо за некоја година, едино неизвесноста ќе биде поголема, а квалитетот во класи веќе сега е опаднат
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.988
Маестрално забавен тенис

Свака част

Ваков квалитет на тенис нема да видиме се до следните квалификации за челинџер турнир

Праќам сила кон Зверев да се врати наскоро после кошмарнава партија

Секоја чест, направи се што можеше за да изгуби. И му успеа.
Честитки, стана маж денеска.

Хорор финале, жими све...
 

Syn

^ Фабричка грешка
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.146
Поени од реакции
40.866
da se pomolime za zverev vecerva site, cisto od solidarnost, vakva tragedija samo 2020 moze da priredi kakva sto e zverev, mislev nemase poloso od ona so novak i topceto ama tuka e sasha da me demantira, dnoto e probieno.

Bar ostanuvame na cilic, i ete toj na stavro od 2002, ko uzasno mizerni sampioni na eden slem, zverev kamen ne zasluzuva da mu dades momentalno so ogled na toa kakov teniser e, ne pa slem titula. Ti ebam kopileto me iznervira od sto si glup ,a istovremeno zal mi e mnogu za nacinot na koj izgubi. Uste ednas, sea mu se ukaza vakva prilika i tesko nekad pak, prvo taka da mu se poklopat kockite za da dojde do finale, a potoa i tamu da naide na nekoj koj ima frki od start pa sve do kraj.
Автоматски споено мислење:

Стварно греота ќе беше воа сиротово да имаше ГС :place:
nemase da e greota, utre pola invalidi ke upisea tenis ke recea cim ovoj osvoi, mozam i jas. Bar inspiracija ke bese za pola planeta.
 
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Bar ostanuvame na cilic, i ete toj na stavro od 2002, ko uzasno mizerni sampioni na eden slem, zverev kamen ne zasluzuva da mu dades momentalno so ogled na toa kakov teniser e, ne pa slem titula.
Има ште еден, го спомна коментаторот, легендарниот Гастон Гаудио на Ролан Гарос, во уште полегендарното финале протов Кориа, кој заради грчеви буквално одеше по теренот два сета. Се сеќавам како сега, го гледав финалето во Златна Копачка позади Соборна што беше.
 
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.233
Поени од реакции
4.408
Ај да речеш да освоеше дрвово, млад е 23 години има ќе се среди. Шо да рече човек после вакво пропаѓање :D
 
Член од
16 април 2014
Мислења
7.055
Поени од реакции
11.020
Мочка генерација.
Туѓ срам ме јади. Лелелел ај тоа на 5-3 бруките, ами сеа во тајбрејков? Ко пиче сервираше, мислев дека ке се онесвести, блед крпа. Па топчево одвај ја помина мрежата, можеше да лебди вечно од што беше споро.
Очи ми капа, нека остави рекет и нека си најди друга професија.
Плус кога го гледаш во фацава после направена глупост, грев да те фати.
 

Syn

^ Фабричка грешка
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.146
Поени од реакции
40.866
brej mnogu mi e zal najiskreno, nemase da e tolku tragicno za thiem da izgubi kolku sto e tragicno za ovoj, mislam deka i samiot thiem e iznenaden sto uspea da go dobie ova, a zverev pa ubeden sum deka e svesen za vakvata prilika, pa ova bese prakticno penal bez golman na golot, i nad tribini ja pucna, e vaka da dolovam kakva prilika propusti. Zatoa i placese na kraj, ne mozese da go dovrsi govorot, grev.

Isto ko stavro i ja na toa pomisliv, loso e da si zverev u momentov bez razlika na site milioni osvoeni i faktot sto i u naredni 10 godini pak ke e del od turov, nestvarno e kako uspea da si dozvoli ona najmizerno tenisko u nego povtorno da izlelze kako pobednik kontra negoviot talent i sposobnosti, teniskiot jekyl i hide, 3 seta se borese protiv samiot sebe i izgubi.

I uste nesto, ova za Thiem godinava, u 2020, e ubedlivo, znaci potenciram, UBEDLIVO najlosiot izigran slem mec, daleku pod negoviot standard koj go postavi zadnji godina dena, i istiot go dobi, so vakvo isto izdanie ranliv ke e i protiv kvalifikant u prvo kolo i najverojatno ke izgubi.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.859
Поени од реакции
34.894
Челинџер меч во финале на слем, е тоа се дешаваше.

Искрено се надевам Ноле нема да спие добро неколку месеци после ова. Заради неговиот глуп србенда момент, успејаа овие да се борат за една од најпрестижните титули во тенисот. Ќе го пече ова и на 55 години кога ќе седи на некоја трибина и ќе тренерисува некој бот како овие двајца.

Овој Ѕверев е толку лузер, шо на натпревар за лузери не втор, ќе заврши прв оти е најголем лузер. :pos: :pos: Фоњини има подобра психа од овој жутоклунец.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.034
Поени од реакции
106.827
Очај
Мизерија
Беда
Дно
...
Александар Зверев
....
....
....
Џонтра
Автоматски споено мислење:

Иначе не се секирајте, Ѕверев ќе освои слем против Новак. :icon_lol:
 
Последно уредено:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.822
Поени од реакции
10.551
Доминик Тим се спаси да не стане новата Халеп, со сто финалиња изгубени. А за русогерманецот кажав дека е чоукер, ама секое дно го проби.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom