Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Се испосраја нешто копачка во понудата во живо со тенисите, изгледа го имаат видено попот во бело сега скоро...

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Не ти се исплаќа повеќе една утакмица со 1.6 или 1.7 коефициент него две со по 1.2-1.3?

Иначе според мене ако немаш нерви и пари за фрлање најдобро е лото ливчина со по 14+ утакмици па ако спука ќе спука на големо, две да фатиш цела година си во дебел ќар.

А успат ќе потрошиш многу малце пари.
Ne te razbiram, so da mi se isplajka??? Dve utakmici po 1.3, nosat isto profit kako Edna od 1.69...sakas da mi kazis deka e polesno Edna od 1.69 nego 2 od 1.3??? Ne e polesno - isto e! Ah, taka loto livcinja, ogromna e verojatnosta so loto livcinja ako se kladis 10 godini da si debel minus... Kako i da e, ovoj muabeto tvoj e za vo 6 od 39 podforum

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ne te razbiram, so da mi se isplajka??? Dve utakmici po 1.3, nosat isto profit kako Edna od 1.69...sakas da mi kazis deka e polesno Edna od 1.69 nego 2 od 1.3??? Ne e polesno - isto e! Ah, taka loto livcinja, ogromna e verojatnosta so loto livcinja ako se kladis 10 godini da si debel minus... Kako i da e, ovoj muabeto tvoj e za vo 6 od 39 podforum
Vo 2 godini ke izigras 720 livcina so 14000 i ako ne si plus ke se otkazis i toa e toa.

Sinkir nekoj e debel plus so mali kvoti i ogromni uplati.

Sto ako deneska si fatil 20000 a uspat si frlil 15000.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Очекувам дека зверев ќе го покрие хендикепот од 4.5 гема, притисокот врз карено дека ќе мора да одигра перфектно да помине овде мислам дека нема да го издржи, по меѓусебните дуели се гледа дека карено му лежи на зверев кој ако изигра на свое ниво до крај треба и да го освои турнирот.... Ако некој има инфо дека некој влечи некаква повреда нека ме надополни

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Очекувам дека зверев ќе го покрие хендикепот од 4.5 гема, притисокот врз карено дека ќе мора да одигра перфектно да помине овде мислам дека нема да го издржи, по меѓусебните дуели се гледа дека карено му лежи на зверев кој ако изигра на свое ниво до крај треба и да го освои турнирот.... Ако некој има инфо дека некој влечи некаква повреда нека ме надополни
Кое ниво, Зверев ако помине ќе биде аутсајдер и против Тим и против Медведев.

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Vo 2 godini ke izigras 720 livcina so 14000 i ako ne si plus ke se otkazis i toa e toa.

Sinkir nekoj e debel plus so mali kvoti i ogromni uplati.

Sto ako deneska si fatil 20000 a uspat si frlil 15000.
Da, drugar nekoj e debel plus so mali kvoti i ogromni uplati.... koi i ne se ogromni tuku 2000-3000 denari na kombinacija
Eh, teski sekoj den da dobivam 20000 a da frlam 15000...
Zalosno e samo so toj nekoj ne sum jas :(

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.060
Не викам дека нема да пројде ова ама скроз обратно е се од ова што си напишал. Притисокот е на Ѕверев, не на Буста, зашо Саша е хајпан уште од 17 години во јавноста, а до лани немаше 1/4 финале играно на Слем. А и Саша општо земено не е воопшто добар под притисок така да не знам.. Мислам дај Боже да тепа, го поштувам јас, ама Буста е доста упорен играч и нема да биде баш лесно.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Кое ниво, Зверев ако помине ќе биде аутсајдер и против Тим и против Медведев.
Со медведев тајбрејкови може да одлучуваат,значи најмалце 50-50,тим го нема сервисот да го доминира цел меч, ниту еднорачниот бекенд може да биде пресуден овде.... Зверев делува флегматичен и не доминира со атрактивни потези на турниров, игра и е стабилен како мирна вода, таа смиреност може да го однесе до титула овде

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Со медведев тајбрејкови може да одлучуваат,значи најмалце 50-50,тим го нема сервисот да го доминира цел меч, ниту еднорачниот бекенд може да биде пресуден овде.... Зверев делува флегматичен и не доминира со атрактивни потези на турниров, игра и е стабилен како мирна вода, таа смиреност може да го однесе до титула овде
Зверев е роден лузер, без капацитет за големи работи. Малку фалеше да отпадне од Борна-не-играм-форхенд Чорич. Ако игра против Тим во финале со заби ќе го изеде Тим и ќе освои ГС титула.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Не викам дека нема да пројде ова ама скроз обратно е се од ова што си напишал. Притисокот е на Ѕверев, не на Буста, зашо Саша е хајпан уште од 17 години во јавноста, а до лани немаше 1/4 финале играно на Слем. А и Саша општо земено не е воопшто добар под притисок така да не знам.. Мислам дај Боже да тепа, го поштувам јас, ама Буста е доста упорен играч и нема да биде баш лесно.
Буста игра долги мечеви овде, сигурно ќе биде напорен овде, ама тешко дека ќе добие ако зверев си ја игра играта која досега ја прикажува..... Овде зверев игра школски би рекол смирено без преземање непотребни ризици во поените и му оди сосема добро
Автоматски споено мислење:

Зверев е роден лузер, без капацитет за големи работи. Малку фалеше да отпадне од Борна-не-играм-форхенд Чорич. Ако игра против Тим во финале со заби ќе го изеде Тим и ќе освои ГС титула.
Тим сум го гледал на доста мечеви каде топчето го префрла стадионот кога не му е денот..... Сепак за мене зверев е фаворит со конституцијата и разновидноста на ударите

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Тим сум го гледал на доста мечеви каде топчето го префрла стадионот кога не му е денот..... Сепак за мене зверев е фаворит со конституцијата и разновидноста на ударите
Фаворит против кого? Против Буста срамота е да не бидеш фаворит, против Медведев или Тим никогаш нема да биде фаворит.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Ин Лајв 1.5+ голови ризе-фенер 1.60

Win :)

Фаворит против кого? Против Буста срамота е да не бидеш фаворит, против Медведев или Тим никогаш нема да биде фаворит.
Тим ќе го загрози со сервисот или бекендот овде на бетонот? Ако го преспие мечот зверев да не е со сите.... Со медведев е 50-50 по мене, тајбрековите во нијанси на одлуки би одлучиле

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Jas prasav kade ima kvoti za osvajanje na us open mazive? Sakam medvedot da go igram
Генијалец, изиграј го победа против Тим, па потоа сите пари стави ги на победа во финалето, ќе добиеш поголем коефициент отколку да ги ставиш дека ќе го освои турнирот.

Kajgana Shop

На врв Bottom