Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Како ги уплајкаш типовите? Малце чудно пошо ако ги играш сингл или дубл би морало на таа твоја статистика да си профитабилен :unsure:
Сингл,дабл и трипл.
Проблем е коа исфорсирам некоја или направам лоши комбинации.
Пример вчера ја форсира Пекинг т1 2+ пп заради коеф, а попладнето Гетеборг .
Размислувам да се врнам на flat stake синглс,ама последен пат ( пред година и пол не мина добро :X3: )

Вчера да ги одиграв сите флат стејк *1000 ден , добивката ќе беше околу 8К(-15те %). Минус 5К од загубените типови , завршуваш со 3К профит. И тоа збореме со погодени 9/14. Ризикувам 17К за профит од 3К. А никој не гарантира дека ќе излезе се шо е уплатено. Еден- два лоши денови и ојде у курац цел профит. А може да има и одлични денови, пример вчера Пекинг да дадеше втор гол прво , ~80% од тикетите ќе ми беа добитни.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сингл,дабл и трипл.
Проблем е коа исфорсирам некоја или направам лоши комбинации.
Пример вчера ја форсира Пекинг т1 2+ пп заради коеф, а попладнето Гетеборг .
Размислувам да се врнам на flat stake синглс,ама последен пат ( пред година и пол не мина добро :X3: )

Вчера да ги одиграв сите флат стејк *1000 ден , добивката ќе беше околу 8К(-15те %). Минус 5К од загубените типови , завршуваш со 3К профит. И тоа збореме со погодени 9/14. Ризикувам 17К за профит од 3К. А никој не гарантира дека ќе излезе се шо е уплатено. Еден- два лоши денови и ојде у курац цел профит. А може да има и одлични денови, пример вчера Пекинг да дадеше втор гол прво , ~80% од тикетите ќе ми беа добитни.
Реално, твојата табела е класичен пример зошто само сингл играат професионалните играчи.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Реално, твојата табела е класичен пример зошто само сингл играат професионалните играчи.
Среќа не сум про :LOL:
Абе лани играше така, само сингл, ама црни периоди фанаа и ми пукна филмот, па почнав плус дабл и трипл.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Абе лани играше така, само сингл, ама црни периоди фанаа и ми пукна филмот, па почнав плус дабл и трипл.
Што значи тоа црни периоди? Може со бројки, ме интересира колку имаше погодени од колку во црниот период?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Немаш рамен влог, ниту контрола на прогресија

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.017
Ete, to e to. Ako sakas da si profit, samo ramen vlog i kontrola na progresija i nikako poveke od dubl, edna ili dve utakmici i srkaj si
2 утакмици по 1.50 коеф, проверена комбинација. Солиден буџет, и најбитното од се ... ИСКЛУЧИВО рамен влог.

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
2 утакмици по 1.50 коеф, проверена комбинација. Солиден буџет, и најбитното од се ... ИСКЛУЧИВО рамен влог.
Pa vo mojot slucaj, drzenje isklucivo po koeficientite ne e bas pametno, se slucva retko ama se slucva da izigram I 1.85 + 1.55 primer.. Pocesto e 1.2 - 1.3... Kako I da e treba da godis, ama ako se drzis do dobar MM, nema promash

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Вечер вреди да се става на Тим.
Медведот ќе треба тотално друг пристап да има ако сака да победи, а не знам колку е способен за тоа.
Мора да пријде до основна и рано да ги фаќа ударите, со играње 3 метри позади основна и оставање шанса на Тим да се намести пред удар, ќе јаде 70+ винери. Ептен ми се чини му одговара меч-апот на Тим.
Може сум грешка, ама 2.10 не се пропушта.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.175

Бушар - Ковинич - 1 1,58
Л. Џере - Шварцман 2 - 1,55

2,45 квота на двата парови

Kajgana Shop

На врв Bottom