- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.354
- Поени од реакции
- 7.116
Се испосраја нешто копачка во понудата во живо со тенисите, изгледа го имаат видено попот во бело сега скоро...
Ne te razbiram, so da mi se isplajka??? Dve utakmici po 1.3, nosat isto profit kako Edna od 1.69...sakas da mi kazis deka e polesno Edna od 1.69 nego 2 od 1.3??? Ne e polesno - isto e! Ah, taka loto livcinja, ogromna e verojatnosta so loto livcinja ako se kladis 10 godini da si debel minus... Kako i da e, ovoj muabeto tvoj e za vo 6 od 39 podforumНе ти се исплаќа повеќе една утакмица со 1.6 или 1.7 коефициент него две со по 1.2-1.3?
Иначе според мене ако немаш нерви и пари за фрлање најдобро е лото ливчина со по 14+ утакмици па ако спука ќе спука на големо, две да фатиш цела година си во дебел ќар.
А успат ќе потрошиш многу малце пари.
Vo 2 godini ke izigras 720 livcina so 14000 i ako ne si plus ke se otkazis i toa e toa.Ne te razbiram, so da mi se isplajka??? Dve utakmici po 1.3, nosat isto profit kako Edna od 1.69...sakas da mi kazis deka e polesno Edna od 1.69 nego 2 od 1.3??? Ne e polesno - isto e! Ah, taka loto livcinja, ogromna e verojatnosta so loto livcinja ako se kladis 10 godini da si debel minus... Kako i da e, ovoj muabeto tvoj e za vo 6 od 39 podforum
Кое ниво, Зверев ако помине ќе биде аутсајдер и против Тим и против Медведев.Очекувам дека зверев ќе го покрие хендикепот од 4.5 гема, притисокот врз карено дека ќе мора да одигра перфектно да помине овде мислам дека нема да го издржи, по меѓусебните дуели се гледа дека карено му лежи на зверев кој ако изигра на свое ниво до крај треба и да го освои турнирот.... Ако некој има инфо дека некој влечи некаква повреда нека ме надополни
Da, drugar nekoj e debel plus so mali kvoti i ogromni uplati.... koi i ne se ogromni tuku 2000-3000 denari na kombinacijaVo 2 godini ke izigras 720 livcina so 14000 i ako ne si plus ke se otkazis i toa e toa.
Sinkir nekoj e debel plus so mali kvoti i ogromni uplati.
Sto ako deneska si fatil 20000 a uspat si frlil 15000.
Не викам дека нема да пројде ова ама скроз обратно е се од ова што си напишал. Притисокот е на Ѕверев, не на Буста, зашо Саша е хајпан уште од 17 години во јавноста, а до лани немаше 1/4 финале играно на Слем. А и Саша општо земено не е воопшто добар под притисок така да не знам.. Мислам дај Боже да тепа, го поштувам јас, ама Буста е доста упорен играч и нема да биде баш лесно.Очекувам дека зверев ќе го покрие хендикепот од 4.5 гема, притисокот врз карено дека ќе мора да одигра перфектно да помине овде мислам дека нема да го издржи, по меѓусебните дуели се гледа дека карено му лежи на зверев кој ако изигра на свое ниво до крај треба и да го освои турнирот.... Ако некој има инфо дека некој влечи некаква повреда нека ме надополни
Со медведев тајбрејкови може да одлучуваат,значи најмалце 50-50,тим го нема сервисот да го доминира цел меч, ниту еднорачниот бекенд може да биде пресуден овде.... Зверев делува флегматичен и не доминира со атрактивни потези на турниров, игра и е стабилен како мирна вода, таа смиреност може да го однесе до титула овдеКое ниво, Зверев ако помине ќе биде аутсајдер и против Тим и против Медведев.
Зверев е роден лузер, без капацитет за големи работи. Малку фалеше да отпадне од Борна-не-играм-форхенд Чорич. Ако игра против Тим во финале со заби ќе го изеде Тим и ќе освои ГС титула.Со медведев тајбрејкови може да одлучуваат,значи најмалце 50-50,тим го нема сервисот да го доминира цел меч, ниту еднорачниот бекенд може да биде пресуден овде.... Зверев делува флегматичен и не доминира со атрактивни потези на турниров, игра и е стабилен како мирна вода, таа смиреност може да го однесе до титула овде
Буста игра долги мечеви овде, сигурно ќе биде напорен овде, ама тешко дека ќе добие ако зверев си ја игра играта која досега ја прикажува..... Овде зверев игра школски би рекол смирено без преземање непотребни ризици во поените и му оди сосема доброНе викам дека нема да пројде ова ама скроз обратно е се од ова што си напишал. Притисокот е на Ѕверев, не на Буста, зашо Саша е хајпан уште од 17 години во јавноста, а до лани немаше 1/4 финале играно на Слем. А и Саша општо земено не е воопшто добар под притисок така да не знам.. Мислам дај Боже да тепа, го поштувам јас, ама Буста е доста упорен играч и нема да биде баш лесно.
Тим сум го гледал на доста мечеви каде топчето го префрла стадионот кога не му е денот..... Сепак за мене зверев е фаворит со конституцијата и разновидноста на ударитеЗверев е роден лузер, без капацитет за големи работи. Малку фалеше да отпадне од Борна-не-играм-форхенд Чорич. Ако игра против Тим во финале со заби ќе го изеде Тим и ќе освои ГС титула.
Фаворит против кого? Против Буста срамота е да не бидеш фаворит, против Медведев или Тим никогаш нема да биде фаворит.Тим сум го гледал на доста мечеви каде топчето го префрла стадионот кога не му е денот..... Сепак за мене зверев е фаворит со конституцијата и разновидноста на ударите
Тим ќе го загрози со сервисот или бекендот овде на бетонот? Ако го преспие мечот зверев да не е со сите.... Со медведев е 50-50 по мене, тајбрековите во нијанси на одлуки би одлучилеФаворит против кого? Против Буста срамота е да не бидеш фаворит, против Медведев или Тим никогаш нема да биде фаворит.
Генијалец, изиграј го победа против Тим, па потоа сите пари стави ги на победа во финалето, ќе добиеш поголем коефициент отколку да ги ставиш дека ќе го освои турнирот.Jas prasav kade ima kvoti za osvajanje na us open mazive? Sakam medvedot da go igram