Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Гледам синоќа Жабур против Коко и си мислам колку ќе биде утре коефициентот на Брејди против малата, се надевам на 1.40. Се будам денес на Бет365 ставиле 1.80 на Брејди?

Wtf?

Брејди го игра турнирот на кариерата, после испаѓањето на Серена практично е прв кандидат да го освои Лексингтон, а колку што знам сеуште нема освоено турнир на ВТА ниво. Не гледам како денес нема да добие со Коко. Игра страшно, има реализација преку 80% после уфрлен прв сервис. Вчера ја збриша Бузкова која знае да биде зезната. Коко е супер талентирана, меѓутоа е доста нестабилна и често и се прават брејкови. Овде ги доби Сабаленка која беше во едно од оние нејзини изданија кога не може океан да погоди, и вчера Жабур во еден ајде да речеме многу чуден меч.

@ilz пријателе, товари 2000-3000 евра на ова и пушти ми 100 евра од ќарот да се испијанам на твоја сметка. Додуша како што пијам може и со 5 евра камен да се направам. :pijani:
6-2 6-4. Мече.

Сакам овај тип да го посветам на сестра му на @Invader , затоа што таа секогаш ме тешеше во тешките моменти кога кладењето не ми одеше.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Туку, Портланд 1 и Сити 1 1.89 коеф у Копачка ...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
39 граница Лилард ме плаши овојпат.. Морант е добар дефанзивец а и пошто е do or die утакмица не очекувам урнебесни офанзивни напади од по 8 секунди..
Шо викаш @ilz
Go pustiv Single 38.5+ za 200 evra.
Jbg treba da odi. Se mislev celo vreme za Mccolum ama go pustiv Lillard na kraj.
Автоматски споено мислење:

Cela 4/4 ke ja igra, mora da odi lesno preku 40.

Последно уредено:
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Стерлинг вреде 128 милиона и промаши скроз празен гол од 3-4 метра .... Ти ебам тоа .. Мрш бе памук да береш ..

Лош ден ...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Spremete se za vtornik, LeBron +.
Davis i uste nekolku drugi igraci se out.
Ke igra mn jako kralot.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Ако ова не пројде денес не знам што да кажамПрегледај го приврзокот 262555
Халеп-Бегу нема што да коментирам, ако Халеп не го добие овој меч против Бегу која веќе не знам дали има сила и да оди а камоли да трча и да игра тенис, нека се убие. Брејди игра страшно на овој турнир, Гоф вчера беше ужас во поголемиот дел од мечот, ама сплет на околности( читај Жабур го продаде мечот) се најде у полуфинале, се мислев и за чиста победа на Брејди ама ај на посигурната варијанта да земе сет. Сити оваа сезона се фрли на една карта, а тоа е лигата на шампиони, ако и ова не го искористат дефинитивно не заслужуваат ни финале а камоли титула у ЛШ
Нема потреба од дополнителен коментар

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Нема потреба од дополнителен коментар

Сам си го бараш. Никогаш нема да научиш. Наместо сингл на Брејди редиш цуфчиња коефициенти. Никој никогаш не направил пари на комбо бетови со семки коефициенти. Едноставно е невозможно.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Сам си го бараш. Никогаш нема да научиш. Наместо сингл на Брејди редиш цуфчиња коефициенти. Никој никогаш не направил пари на комбо бетови со семки коефициенти. Едноставно е невозможно.
У право си за ова, потпишувам со двете раце. Од друга страна, вчера имав одиграно сингл на Жабур, и уште не можам да најдам логично објаснување што се случи во мечот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
У право си за ова, потпишувам со двете раце. Од друга страна, вчера имав одиграно сингл на Жабур, и уште не можам да најдам логично објаснување што се случи во мечот.

Не е чудно да беше местен натпреварот од страна на Жабур. Нема полесен спорт за местење од тенисот. На еден меч на Бетфер ако го знаеш сценариото можеш да заработиш повеќе отколку да освоиш помал турнир.

Kajgana Shop

На врв Bottom