UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку само сум хајпнат за мечот со Баерн... Кој ќе чека шест дена... Не паметам Барса до толку да била сметана за аутсајдер во некој дуел па дури и кога изгубивме вкупно 7-0 од нив. Најтежок противник моментално ама па тоа ми дава уште поголема желба да ги минеме. Мило ми е што не играат против Лион или Лајпциг. Дерби си е дерби. Да облечеш дрес, да се извикаш како човек, да те удри адреналин. :)

Глуп муабет секако за двајца светска класа играчи. Според мене Лева малце штека во нокаут мечевите против јаките противници, али тоа не му ја намалува величината.

Ама затоа Агуеро појакиот растури за Сити во нокаут фазите? :D Агуеро да е здрав, ке има подобри бројки од Левандовски. За мене се на исто ниво, ако ги гледаме на подолг период. Сезонава, Левандовски е убедливо подобар.

Баш ме интересира друг тренер каков учинок ќе има до овој ростер на Атлетико.
Симеоне е најзаслужен за ова што е денес клубот ама тимот е веќе изграден и созреан.
Не се финансиски слаби, можат да си дозволат скапи трансфери така да да речиш дека ќе е потоп е муабет на празно кажан :)
Со оглед на тоа шо Чоло „за негова душа“ си го напраи Атлетико друг тренер ако дое топ4 ќе ви биде ко да сте освоиле триплета. :) Си знаеме сите каков фудбал си љуби Чоло, едноставно човекот со атлети си се „савршени пар“. Убаво би било да напраат изненадување и да си земат ЛШ годинава.

Бајдвеј, кој оргазм ќе биде Лион - Атлетико финале ауу...

Уште Ставро да напише сите сме Баерн Минхен и може службена да ни ја дадат :pos:

А ако го ставот амблемот на Барса на аватар, ќе ви ја дадат титулата во Ла Лига.

Барса ако евентуално освои ќе биде изненадувње рамно на Грција 2004. Треба Баерн, Сити да ги тепа за да стигне до финале. На Аталанта и давам повеќе шанси него на нив.

Лолллл Стефка не ги има гледано Дрогба, Ибра, Ето, ни Роналдињо не го има фатено и еден куп други играчи, сега продава магла за фудбал кај стигне, дури и за осма лига североисток Таџикистан :lolzz:
Автоматски споено мислење:

А ако го ставот амблемот на Барса на аватар, ќе ви ја дадат титулата во Ла Лига.
Стави го од Баерн ќе им ја поништат титулата на Ливерпул :masa:

Лолллл Стефка не ги има гледано Дрогба, Ибра, Ето, ни Роналдињо не го има фатено и еден куп други играчи, сега продава магла за фудбал кај стигне, дури и за осма лига североисток Таџикистан :lolzz:
Автоматски споено мислење:

Стави го од Баерн ќе им ја поништат титулата на Ливерпул :masa:
И пак можам да ти предавам за фудбал тебе :love:

Ги имам гледано, читај погоре, само не се замарав толку кој е шо е.

И пак можам да ти предавам за фудбал тебе :love:

Ги имам гледано, читај погоре, само не се замарав толку кој е шо е.
Пахахахаха јас мислам и сега не пратиш туку не тролаш сите овде со статистики на резултати, whoscored итн :pos:

Барса ако евентуално освои ќе биде изненадувње рамно на Грција 2004. Треба Баерн, Сити да ги тепа за да стигне до финале. На Аталанта и давам повеќе шанси него на нив.
Да де рамно на Лестер со 4000 коефициент.. Шо не те ставиле кладилниците коефициенти да им прајш па дa банкротираа сите за еден ден да куртулевме..

Се дур постојат пацери ко Боатенг, Суле, Фернандињо, Вокер, Кансело и сл.. Барса ќе има шанса да пројди.. Слаби се да ама не се ни Баерн и Сити којзнае што.. Не е ова Баерн од 2013 кога беа машинерија.. Одбраната итекако можи Меси да им ја пробуши.. Аутсајдер се да, но благ како шо кажват и коефициентите.. 2 и нешто за Баерн со 3 и нешто за Барса.. Дуплирај си парите ако си толку сигурен..

Во регуларен двомеч Баерн ќе беше огромен фаворит, вака во еден натпревар е понеизвесно.

Генерално во 90 минути, се зголемуваат шансите за изненадување.

Барса ќе биде угушена од пресингот на Баерн, многу мали шанси имаат, да не беше аматеризмот на Наполи ќе имаа далеку поголеми проблеми, Левандовски има да ги прегори.

Барса ќе биде угушена од пресингот на Баерн, многу мали шанси имаат, да не беше аматеризмот на Наполи ќе имаа далеку поголеми проблеми, Левандовски има да ги прегори.

И мене така ми делува...реално Барса нема капацитет да се надтрчува со Баерн по цел терен...ако не постигнат некои два брзи гола во првото полувреме толку ќе биди од нив...Баерн игра монструозен пресинг.

Се дур постојат пацери ко Боатенг, Суле, Фернандињо, Вокер, Кансело и сл.. Барса ќе има шанса да пројди..
Секако, бидејќи од другата страна ќе напаѓаат големите и пред се во врвна форма сезонава Иван Ракитиќ, Серџо Роберто, Рики Пуч, Серхио Бускец, Антоан Гризман, Муса Дембеле, Насу Фати и секогаш од корна опасниот - според Југослав Костовски ЖЕРАР Пиќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom