Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
ne znam koj ne priznava nesto koe so brojki so sve e potvrdeno, potrosil de toa nikoj ne go negira ama tuka ima edno golemi, i ?
Muabetot na temava e ko kuznae so da naprail, wowowo potrosil nad 100m evra, a kako da go zameni eve ikardi na primer, so 2m evra li ebago, narocito sto barase slicen profil na igrac, a takvi so golem kvalitet denes slabo ima na pazar. Ili Lukaku bese opcijata ili u pizdu mater ke ni otidese sezonava so ogled deka zaminuvanjeto na ikardi znacitelno gi oslabna.
Epa se otvori temata za potrosuvanjeto i zaverglavme..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.676
Ќути брат МИНИМУМ 8 бода:D на краева ич не ми паѓа на памет да ви менувам мислење,муабетиве со судиите ви се подосадни и од муабетите со Џони и местењето.Као фан на Јуве ми одговара да си мислите дека разликата меѓу Јуве и Интер се судиите ама во ваш фан клуб други муабети терате,i wonder why.
Ај да ти појаснам за сево ова. Околу бодовите, па ги има документирано сите киксови, ако сакаш ќе ти поставам и видеа и се, да не биде на памет зборувам. Ај сеа за да сфатиш што сакам да кажам, знаеш што значи ветар во грб од судии? Овие грешки се во прв дел од сезона, пример да не ги тепаше тие утакмици Јувентус знаеш што ќе значеше тоа за ривалите? Плус можен раздор во екипата, оти киксовите ќе беа Болоња дома, Џенова дома, чисто онака за пример. Е затоа потенцирам ова околу бодовите цело време.

Тоа околу играта на Интер и Конте е друго, јас и да освои Интер титула со ваква игра ќе бидам крајно незадоволен. Ме нервира што можат, до јануари играа одлично и после што кур се деси бога питај, односно Конте треба да објасни. Али повторувам, тоа не го менува фактот дека Јувентус доби многу помош од судиите сезонава.

• Гнев
Reactions: Syn

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Уметничко лизгање во Торино.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Добро е.. се отвори дискусија за следни 3 дена :popce:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.981
Поени од реакции
116.676
Па пенал беше што има да се отвара дискусија.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364
Breej, kolku kriminalno igraat Lacio.
Ovie Lacio, sekoj pocetok go igraat loso, posle nekako vlagaat u forma i melat. Taka bese na pocetok na sezona, loso igraa, gubea glupavi bodovi, pa napravija serija do koronata.
Eve sea pak loso igraat, taman da pocne novata sezona kje fatat forma.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Пенал и tap in за Пеналдо. Haters gonna hate. :cool:

Дур не дадат трет, не сум раат. 1-0 на Алегри посигурни ми беа од 2-0 на Сари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom