Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Svaka cast za milan, 25 gola imaat dadeno post korona, dodeka pred korona imaa samo 28... golem napredok, da gledame vaka i naredna sezona pa posle dolgo vreme da se vklucat vo trkata za titulata
Колку само убаво би било Јуве, Интер и Милан во борба за Скудето... Со звезди, со големи дерби текми... Мераци...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Колку само убаво би било Јуве, Интер и Милан во борба за Скудето... Со звезди, со големи дерби текми... Мераци...
Нема да се случи.

Милан ти е обратна приказна од Интер....Интер секоја година со било каков состав игра до максимум до декември па потоа од јануари му се случва бродолом.....додека кај Милан уште на почетокот му е пропадната сезоната па од февруари некаде после 20-то коло зема замав и вадат добри резултати каде на крајот стигаат до некое 5-то,6-то место и ќе се залажат дека имаат добри играчи, и ќе му ги продолжат договорите, и од година пак од ново иста приказна.

Додека Аталанта и Лацио ги заменија улогите на Наполи и Рома за главни "конкуренти" на Јувентус кој буквално си прави забава и ја освојува лигата полесно од Баерн во Германија

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Иста ситуација со голов на Рома се деси и на Јувентус - Аталанта, со голот на Запата, кога му беше на сличен(ако не и ист) начин одземена топката на Дибала.
Двете ситуации беа, а не добија фаул. На денешнава, па и главниот глеаше и не свирна.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Иста ситуација со голов на Рома се деси и на Јувентус - Аталанта, со голот на Запата, кога му беше на сличен(ако не и ист) начин одземена топката.
Двете ситуации беа, а не добија фаул. На денешнава, па и главниот глеаше и не свирна.
Имаше контакт, солоден контакт за фаул...
Ама ако, вака поинтересна ќе биде утакмицата...

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.847
Поени од реакции
8.737
Имаше контакт, солоден контакт за фаул...
Ама ако, вака поинтересна ќе биде утакмицата...
Контакт имаше, ама Лаутаро толку ја пренагласи што почна душа да испушта, некогаш многу глума не е на арно :D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
GENOA.png

LECCE.png

По МОЕ јас не би кажал сеуште ЧАО за Лече, мислам оти имат горе-долу полесен распоред и нејкам веке оваа Џенова да ја гледам, секоја година се тегли како полжав од исписница, ја со цела радост сакам да ги снема оваа година, мизерии.

Пс. Секоја чест за Пандев, не мислам ништо лично.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Колку треба да си глуп, за да направиш ваков глуп пенал??

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Прегледај го приврзокот 259621

Прегледај го приврзокот 259622

По МОЕ јас не би кажал сеуште ЧАО за Лече, мислам оти имат горе-долу полесен распоред и нејкам веке оваа Џенова да ја гледам, секоја година се тегли како полжав од исписница, ја со цела радост сакам да ги снема оваа година, мизерии.

Пс. Секоја чест за Пандев, не мислам ништо лично.
пиши 3 бода уште одма коа ќе играат против Интер.. Си го имаат на ти го дај ми го..

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.801
Поени од реакции
3.906
Конте:

It was a positive performance against a Roma side in great shape. I want people to look at the fixture list for FC Internazionale, because our calendar is insane and made to cause us problems. We are always playing late at night, the teams we face always have an extra day of rest compared to us. These are facts.
:tvg:

Каква плачипичка. Како не му е срам бе вака да се лигави по телевизии, ебате тоа алиби тренерот.
Цела сезона му е тотален промашај и неуспешна, а само плаче по телевизии дека некој друг му е крив. Сеа распоредот не му чинел, а претходно у Декември коа ги Борусија Д. ги стопија, тогаш плачеше пичката дека немал играчи, без тим играл. Ебете бедникот

Бонус

“Let’s not forget Inter started with the same objectives for the season as Roma and Napoli. Serie A has become very competitive indeed and everyone is set up to have great campaigns. Only four go into the Champions League.

Мизерен лик, да ти се згади да ти дојде ваков у екипа. 150 милиона потроши у едно лето, поише од било кој у Серија А, па уше се резили вика абе исти ни беа со Рома и Лацио целите. А тие сиротињи, двете екипи заедно не потрошија пола од тоа он што потроши.
Хрррк пуу да ти ебам тоа тренерот, па уште и 10 милиона зема по сезона. Прав кловн

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Да беше тренер на Јувентус тешко дека вака длабока анализа ќе му се направеше.

Да не се сфатиме погрешно,и јас го нејќам и мислам дека Алегри е 5 пати подобро решение од ова лигле ама ужасно нервираат овие пресврти.

Не ме чуди и Марота да биде нападнат од јувенташи сеа како неспособен.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Interesnjo e kako gi spomnuvate tie 150m ili kolku i da se, a zaboravate deka go izgubija icardi, sto znaci od tie 150m evra, 80 se za lukaku, koj e zamena za icardi taka da prakticno ova ne e ni nekakvo zasiluvanje, u najdobar slucaj ostanuvas na istoto, sto i se desi sezonava zasto lukaku e odlicen.
Da potrosese 150m a pritoa da ostanese ikardi, toa e veke drug muabet, ama vaka glupo e da se zema toa kao nesto wow, kako cifra e golemo se slagam ama treba da se zeme i ova u predvid, go izgubija ikardi koj bese bog i batina vo klubot u pogled na kvalitetite sto gi poseduvase u sporedba so drugite, i pod difolt negovoto zaminuvanje mnogu go oslabna inter.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom