Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто да биде просто, кога може да биде сложено?

Не е можно толку глупави работи да се прават у одбрана.
Наместо рутински да се заврши, они мора да ја усерат малце.

30(12)-(12)30

Последно уредено:
Не се дораснати Лацио за Јуве, пуштив на 10 минути пред крај од 7/8 минути им ја скрија топката Јувентус, со ситни фаули, со прекини, корнери го истрошија паметно времето до крај, искуство шо ти прај.
На крај пак Шчезни имаше една одбрана ама и да влезеше таа пак со бод задоволни ќе беа Јувентус.
Екипа која нема победа 4 кола со ред нема шо да бара титула и нека не се брука Инзаги со тие изјавите демек да немаше корона наше беше скудетото, како за нив така и за другите, јас сфаќам да излезиш од ритам ама да не можиш Спал и Удинезе да ги победиш, тогаш не си дораснат за титула.

Ау Бонучи колку закасни со реакцијата (за пеналот) ... ова не смее да се деси у ЛШ, инаку готови сме ..

Ајмо 9та титула по ред!!!!

fino alla fine!!

Ау Бонучи колку закасни со реакцијата (за пеналот) ... ова не смее да се деси у ЛШ, инаку готови сме ..

fino alla fine!!
ne smee on da igra, bolje De ligt i De miral :D

Замисли да си навивач на Јуве и нон стоп да го гледаш Бонучи како се трти кога блокира играч :ROFLMAO:
Па Сари треба во соблекувална после секој таков потег со коприва да го џарка по газ.

Едно мало потсетување за Цобето што викаше дека 100 милки за Кики не вредат, епа друже, типацот даде 51 гол на 61 меча за две сезони во Сериа А .. Најбрзо стигнал од сите играчи до 50 гола во СА, претходно најбрзо Шевченко беше, сега е Пики, овај Кики де :D

Има време за Имобиле, Роналдо треба да биде стрелец на годината. Иако сум за Лацио, сепак годините на Роналдо ми даваат за слобода да го кажам ова.

Има време за Имобиле, Роналдо треба да биде стрелец на годината. Иако сум за Лацио, сепак годините на Роналдо ми даваат за слобода да го кажам ова.
Зашто Роналдо треба да е најдобар стрелец? По која логика?

fino alla fine!!
Само ради тоа сте готови? Ако згреши Бонучи?

А не дека немате поима од фудбал со магот на волшебната течна и хоризонтална тики така варијанта со примеси на јужно италијанска романтика и пресинг, Маурицио џвакам пикавец Сари?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom