Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ги имаш Анчартед 4 и Лест оф Ас по 10 долари, одма зимај. Е првите три Анчартед ги даваа бесплатно и ги пропушти за неколку неделиФала на инфо. Конечно една паметна одлука да направам со тоа што симнав демо за почеток и почекав да ја пуштат на попуст
4-5 дена откако го купив го пуштија истиот пакет со гратис Uncharted 4: Thief’s End и The Last of Us, а контролерот со гратис Спајдермен. Баксуз![]()
Подобра за сплитскрин нема, иако и гт е лоша на сплитПрепорака за игра со возење што може повеќе играчи на split screen да играат?
Со реални коли и различни стази (автодром, градски, ридски нешто?).
Gran Turismo Sport ја гледав, ама сиромашна ми е со стази некако.
The Last of Us e 10$, багатела.
Скроз сменив тактика за игриве, ниедна физичка повеќе не купувам, строго PS+ (30 евра на cdkeys) плус некои вакви багателни понуди тек тук и чао пријатно. И ако е значително поевтин PS5 Digital only, би одел на тоа.
Игриве подолу ги продавам, ако ви треба нешто иМбокс.

Таков си е, само дури и со ова ептен е тешко да си претставиш каков ќе биде филингот и што се треба да правиш на контролер.Ако изгледа вака комбатот!

Ја направив веќе, сетингот на играта, феудален Јапан со самураи и такви глупости ми е слаба точка.Таков си е, само дури и со ова ептен е тешко да си претставиш каков ќе биде филингот и што се треба да правиш на контролер.
Ептен се мислам за приордер, ама ќе почекам прво ривјуа да излезат![]()
Не верувамМислам дека подобра игра ќе биде од The Last of Us II.